Eksperten:
MLSoccer
Dato:
lørdag 04 marts 2017 - 20:00
Kamp:
Columbus Crew - Chicago Fire
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
2
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
6,00
Chancevurdering:
18%
Spilbar ned til:
5,56
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/2gDejuH

Chicago Fire har været elendige i de sidste mange år, og der er heller ikke meget, der tyder på, at der i år bliver meget at råbe hurra for hos bundholdet. Alligevel har Bwin i mine øjne undervurderet dem en del her i første kamp, hvor man gæster Columbus Crew, der heller ikke havde meget at juble over sidste år.

Ind hos udeholdet er kommet angriberen Nemanja Nikolic samt midtbaneduoen Dax McCarty og Juninho. Alle tre forventes at få en nøglerolle hos Chicago Fire, men spørgsmålet er, hvor hurtigt de kan finde ind på holdet og få det hele til at flyde.

Hjemmeholdet fra Columbus Crew har også forstærket sig til den kommende sæson, men det er stadig ikke et hold, jeg regner med vil blande sig i toppen. Målmand Steve Clark er taget til Horsens, og i stedet er det unge Zack Steffen, der skal vogte buret. Er han klar det til, og hvordan kommer han til at fungere med det centrale forsvar, der også først skal spilles sammen.

Her forventes nyindkøbte Jonathan Mensah fra Ghana at spille sammen med norske Nicolai Naess. Ingen af de to er verdens hurtigste, og det kan give store problemer, når Chicago Fire har ligaen hurtigste mand i David Accam i offensiven. Kan man få ham spillet fri i bagrummet, så kan det give store problemer for hjemmeholdet.

Udeholdets mål skal scores af Nemanja Nikolic, der netop er kommet til Chicago Fire. Han har i de seneste år banket kasser ind for Videoton og Legia Warszawa - for sidstnævnte spillede han blandt andet Champions League. Ham forventer man sig meget af hos Chicago Fire, og han får gode muligheder for at vise sig frem fra start mod et uprøvet Columbus Crew-midterforsvar.

Hjemmeholdet er klare favoritter - og med god grund. Men odds 6 er ganske enkelt for godt til at lade det ligge. Det er noget højere end resten af markedet, hvor Cashpoint følger efter med 5,15, Betsafe med 5,05 og Unibet/888sport med 5,00, mens Bet365 er helt nede i 4,75. Det er i mine øjne lige i underkanten, men jeg kommer simpelthen ikke under 18 procent for en udesejr i sæsonens første kamp.

Med til det høje odds skal det naturligvis, at Chicago Fire længe har været blandt ligaens aller dårligste på udebane. Blot fem point hentede man på udebane i sidste sæson, og inden sejren mod Montreal Impact kom, havde man ikke vundet på fremmed græs i mere end to år. Meget er der dog sket med Chicago Fire, og selv om jeg ikke ser dem med i topstriden i år, så forventer jeg heller ikke, at de med sikkerhed skal agere bundprop som i de seneste år. Og odds 6 er for højt på en god sæsonstart.

Tippet torsdag 02 marts 2017 - 23:24

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04