Eksperten:
MLSoccer
Dato:
lørdag 04 marts 2017 - 03:30
Kamp:
Portland Timbers - Minnesota United
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Over 3 mål
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
2,10
Chancevurdering:
50%
Spilbar ned til:
2
Betvalue:
105%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF

Fredag nat sparkes der igen gang i en ny sæson i Major League Soccer, og her forventer vi, at vi får en del mål at se. Det er en af ligaens nye klubber, Minnesota United, der tørner sammen med Portland Timbers. Begge klubber har fin kvalitet offensivt, mens det umiddelbart halter defensivt.

Udeholdet kommer fra landets næstbedste række, NASL, hvor man har spillet i flere år. Flere spillere er blevet taget med over - heriblandt topscorer Christian Ramirez, der i de seneste tre sæsoner har scoret 51 mål. Det har selvfølgelig været i den næstbedste række, og spørgsmålet er, om han kan fortsætte målformen i den bedste række.

Det får han fin mulighed for mod Portland Timbers, der sejlede defensivt sidste år. 53 mål slap forbi målmand Jake Gleeson - flest i Western Conference - og defensiven er ikke blevet forstærket til den kommende sæson og kan meget vel komme til at volde dem store problemer i år.

Offensiven er dog blevet forstærket. Formsvage Lucas Melano er forsvundet, og i stedet er den spændende kantspiller Sebastian Blanco kommet ind. Det samme er David Guzman, hvilket giver Darlington Nagbe en mere offensiv rolle på holdet. Det bør derfor være muligt at give den tidligere FCK-angriber Fanendo Adi en masse chancer - og dem har han haft for vane at sparke ind i Major League Soccer.

Den spændende offensiv skal forsøge at finde huller i det nye forsvar hos Minnesota United, der måske skal bruge lidt tid på at blive spillet sammen. Kun venstre back Justin Davis har haft rigtige kampe for klubben, mens resten af defensiven er helt nye.

Her finder vi den tidligere Viborg-målmand John Alvbage, norske Vadim Demidov, tidligere FC Nordsjælland-spiller Francisco Calvo samt den tidligere Portland-spiller Jermaine Taylor. Umiddelbart en række fine spillere, men det kan meget vel kræve lidt tid at blive spillet sammen - og den tid har man ikke, når modstanderens angriber hedder Fanendo Adi.

Det tegner til at blive en målrig kamp, og vi hopper på asian-varianten over 3,0 mål. Her får vi fuld gevinst ved mindst fire scoringer, mens "blot" tre mål vil give os indsatsen tilbage.

Tippet torsdag 02 marts 2017 - 23:51

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04