Eksperten:
MLSoccer
Dato:
lørdag 04 marts 2017 - 03:30
Kamp:
Portland Timbers - Minnesota United
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Christian Ramirez scorer i kampen
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
3,10
Chancevurdering:
35%
Spilbar ned til:
2,86
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Minnesota United spiller fredag nat sin første kamp i Major League Soccer. Den nye klub kommer fra landets næstbedste række, NASL, hvor man har spillet i flere år.

Flere spillere er blevet taget med over - heriblandt topscorer Christian Ramirez, der i de seneste tre sæsoner har scoret 51 mål. Det gør ham til den mest scorende amerikaner i den periode, hvor han har vist fine evner foran målet. Det har selvfølgelig været i den næstbedste række, og spørgsmålet er, om han kan fortsætte målformen i den bedste række.

Det får han fin mulighed for mod Portland Timbers, der sejlede defensivt sidste år. 53 mål slap forbi målmand Jake Gleeson - flest i Western Conference - og defensiven er ikke blevet forstærket til den kommende sæson og kan meget vel komme til at volde dem store problemer i år.

Med stærke kreatører som Johan Venegas, Kevin Molino, Bashkim Kadrii og Miguel Ibarra omkring sig, bør der være rig mulighed for, at Christian Ramirez kommer frem til nogle chancer i denne kamp. Og odds 3,1 på, at han putter en af dem i kassen er for godt til at lade ligge.

Tippet torsdag 02 marts 2017 - 23:59

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04