Eksperten:
MLSoccer
Dato:
søndag 22 oktober 2017 - 00:00
Kamp:
Major League Soccer - Topscorer
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Christian Ramirez
Units:
1
Odds:
67,00
Chancevurdering:
2%
Spilbar ned til:
50
Betvalue:
134%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Tv:
Eurosport

Den mest scorende amerikaner i de seneste tre år hedder Christian Ramirez og er i år at finde i Major League Soccer. 51 gange har han fundet netmaskerne for Minnesota United i de sidste tre år, og han er altså rykket med klubben over i den bedste række.

Det er klart, at der er stor forskel på NASL og MLS, og hans 51 scoringer er da også blot kommet i den næstbedste række. Det er ikke til at vide, om han kan fortsætte målformen i den bedste række, hvor forsvarsspillerne og målmændene alt andet end lige er en tand bedre.

Hans holdkammerater er dog også noget stærkere end i de tidligere år. Det bliver Johan Venegas, Kevin Molino, Bashkim Kadrii og Miguel Ibarra, der får til opgave at assistere Ramirez, som primært forventes at score holdets mål. Mens de tre førstnævnte er nye i klubben, men alle spillere, der har bevist sig på højt niveau, så er Ibarra vendt tilbage til Minnesota efter flere år i Mexico. Da de to sidst var i klubben sammen, havde de et glimrende sammenspil, der sikrede dem kælenavnene Batman og Superman fra klubbens fans.

Ramirez er nu blevet 25 år, og det må forventes, at han er på vej ind i de bedste år af hans karriere. Han er kun blevet bedre i de senere år, og jeg har rigtig store forventninger til ham i fremtiden. Der er pres på ham i år, og der er ingen garanti for, at han kan finde formen på det højere niveau fra start af.

Med mange andre skarpe angribere i ligaen er konkurrencen stor som aldrig før. Odds 67 er dog i mine øjne for højt på den amerikanske angriber.

Tippet fredag 03 marts 2017 - 20:05

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04