Eksperten:
W-betteren
Dato:
mandag 06 marts 2017 - 21:00
Kamp:
West Ham - Chelsea
Liga:
Premier League
Udfald:
Chelsea
Resultat:
Vundet
Units:
1
Odds:
1,63
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Tv:
6'eren

Vi skal en tur på det olympiske stadion i London, hvor West Ham jo holder hjemme nu.

I aften får de besøg af Premier Leagues førerhold fra Chelsea, og selvom der er tale om et London derby - så tror jeg på en sejr til udeholdet Chelsea.
Contes drenge bliver nemlig bare ved med at imponere mig, og med 17 sejre i de sidste 20 Premier League kampe - så er holdet godt på vej til at løfte trofæet i år.
3-mands forsvaret har virket perfekt for dem, og de har blot lukket 19 mål ind i 26 kampe.
West Ham plejer dog at kunne drille Chelsea, og statistikken for de sidste 5 indbyrdes kamp er faktisk helt lige med 2-1-2.
Til aftenens kamp må de dog undvære en helt del spillere, blandt andet Andy Carroll som har betydet rigtigt meget for dem på det sidste.
Udover Carroll ser det ud til at West Ham mangler Nordtveit, Arbeloa, Antonio, Sakho og Ogbonna - altså en del faste spillere.
Det kommer til at have indflydelse her, og selvom oddset på Chelsea ikke er stort - så mener jeg at der er en smule value.
Der har været under 2.5 mål i 5 ud af Chelseas seneste 6 udekampe - fordi de holder modstanderne fra chancer. Og et West Ham hold uden deres to mest scorende spillere Antonio og Carroll) vil få det svært her.
Jeg hælder til 2-tallet, og spiller en enkelt unit til odds 1,63

Tippet mandag 06 marts 2017 - 09:36

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:04