Eksperten:
MLSoccer
Dato:
søndag 12 marts 2017 - 22:00
Kamp:
Minnesota United - Atlanta United
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
1
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
2,60
Chancevurdering:
42%
Spilbar ned til:
2,38
Betvalue:
109%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Tv:
Eurosport 2

Major League Soccers to nye klubber tørner sammen søndag aften. Begge hold kom skidt fra start og tabte deres første kamp, og der skal derfor gerne point på kontoen i denne kamp. Her håber vi dog på, at det bliver hjemmeholdet, der får grund til at juble.

Atlanta United er godt nok det bedste hold i mine øjne, og det er også det mandskab af de to nye, som jeg har flest forventninger til i denne sæson. Alligevel tror jeg, at bookmakerne har overset - eller i hvert fald - undervurderer et ret centralt punkt, der gør, at Minnesota United bør være større favoritter i mine øjne.

Vejret i Minnesota er nemlig utrolig koldt. Til denne kamp siger vejrudsigten -3 grader - hvilket vil gøre det til den fjerdekoldeste kamp i MLS-historien - og det er en stor forskel fra Atlanta, hvor der til klubbens første hjemmekamp var 20 grader. Og sådan har det generelt været for klubben i opstarten.

Det giver nogle forudsætninger, der i mine øjne giver hjemmeholdet en fordel. Flere af klubbens spillere har fortid i MLS-klubber fra koldere omgivelser, mens der også er mange spillere fra Danmark, Norge, Sverige og Finland. Omvendt er udeholdet proppet med spillere fra Sydamerika - og det er vel ikke en hemmelighed, at de ofte er bedst i varme omgivelser.

Hjemmeholdet fra Minnesota tabte godt nok hele 5-1 i holdets første kamp, hvor modstanderen var Portland Timbers. Her afspejler resultatet dog ikke helt virkeligheden. Minnesota var godt med i store dele af kampen, og kun to overtidsscoringer af Fanendo Adi gjorde, at det blev en reel afklapsning. Defensiven var ellers ganske solid, og offensiven har stort potentiale med folk som Kevin Molino, Bashkim Kadrii og målfarlige Christian Ramirez.

Jermaine Taylor spillede en mareridtskamp mod Portland Timbers, og det har heller aldrig været tanken, at han skulle have den position fast. Nyindkøbte Jerome Thiesson fra Schweiz forventes at træde ind i startopstillingen, efter han har haft sig lidt tid til at komme ind på holdet. Det vil forstærke hjemmeholdet markant.

Atlanta United tabte også i premieren. Her var man dog længe foran mod New York Red Bulls og viste imponerende takter. Man faldt dog sammen til sidst, og rutinerede midtbanespiller Carlos Carmona fik et af de dummeste røde kort i MLS-historien. Han sidder derfor i karantæne og vil blive savnet i denne kamp.

Begge hold vil være opsatte på at hente alle tre point, men vejret giver i mine øjne hjemmeholdet en fordel, som bookmakerne ikke har taget højde for. Derfor takker jeg gerne ja til 2,6 på hjemmesejr hos Unibet/888Sport.

Tippet fredag 10 marts 2017 - 16:39

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03