Eksperten:
MLSoccer
Dato:
mandag 13 marts 2017 - 00:00
Kamp:
LA Galaxy - Portland Timbers
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Over 3,5 mål
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
2,85
Chancevurdering:
37%
Spilbar ned til:
2,70
Betvalue:
105%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Det er to yderst fraværsramte mandskaber, der natten til mandag tørner sammen i Los Angeles. Begge hold er ramt af karantæner og skader, og det er primært de to holds defensive spillere, der sidder ude. Begge mandskaber har samtidig store offensive kvaliteter, og det kan godt dufte af mange mål.

Hjemmeholdet er med sikkerhed uden midtbanespiller Jermaine Jones og backreserven Dave Romney, der begge har fået karantæne. Derfor kommer bredden på backpositionen i den grad på prøve, da Robbie Rogers og Ashley Cole, der begge ville spille på de to backs, formentligt også er ude.

LA Galaxy har derfor ingen backs med MLS-erfaring i truppen, og cheftræner Curt Onalfo står derfor med en stor beslutning. Kantspiller Sebastian Lletget, der er klart bedst offensivt, kan blive rykket ned på backen, eller også kan cheftræneren gå med unge Nathan Smith, der sidste år imponerede på andetholdet.

Også angriber Gyasi Zardes er tvivlsom til kampen og sidder formentligt ude. Det er et slag for offensiven, der dog har unge Jack McBean som reserven. Han spillede også første kamp, og selv om han ikke fik scorede, så imponerede han. Og han bør få chancen igen.

Udeholdet fra Portland Timbers er nærmest endnu hårdere ramt på skadesfronten. De tre startende forsvarsspillere Liam Ridgewell, Alvas Powell og Vytas måtte alle udgå med skader under midtugens træning. Mens Vytas med sikkerhed er ude, så er der en chance for, at de to andre spiller. Det er dog usandsynligt.

Det betyder, at 18-årige Marco Farfan får sin første start på backen, og han bliver dermed klubbens yngste spiller i historien. Han kan godt få problemer mod et stærkt LA Galaxy-angreb, og det samme kan Chance Myers og Roy Miller, der træder ind i startopstillingen, hvis de to andre også er ude. Begge spillere har rutine, men Myers har ikke imponeret mig i fortiden, og Roy Miller har blot trænet få gange med klubben, efter han er er kommet til klubben fra costaricanske Deportivo Saprissa.

Portland Timbers-angrebet scorede hele fem mål i holdets første kamp, og offensiven viste store kvaliteter - selv om to af målene først kom i overtiden, hvor Minnesota United nærmest gav op. Fanendo Adi viste, at han ikke har glemt, hvor målet står, og det samme gjorde anfører Diego Valeri. Begge scorede to mål og kan volde et skadesplaget LA Galaxy-forsvar problemer.

Med to skadesplagede forsvar og to stærke angreb ser jeg værdi i mange mål i kampen, og jeg hopper på mindst fire mål i kampen hos Bet365.

Tippet fredag 10 marts 2017 - 17:26

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03