Eksperten:
MLSoccer
Dato:
mandag 13 marts 2017 - 00:00
Kamp:
LA Galaxy - Portland Timbers
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Jack McBean scorer
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
3,25
Chancevurdering:
33%
Spilbar ned til:
3,03
Betvalue:
107%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF

Gyasi Zardes er formentligt stadig ude, og derfor må LA Galaxy-cheftræner Curt Onalfo finde et alternativ til angrebspositionen. Det bliver med stor sandsynlighed enten Jack McBean, der får chancen for anden kamp i træk.

Den 22-årige angriber har i flere år været en, som klubben har forventet sig meget af. Som 16-årige blev han klubbens yngste debutant, men siden har han primært huseret på andetholdet, hvor han også har imponeret i stor stil. Den seneste tid har været brugt på udlån hos engelske Coventry, og nu forventer man altså, at han for alvor er klar til at gøre forskellen.

Jack McBean startede på banen senest og spillede 78 minutter. Her havde han et par fine chancer, og selv om han ikke fik scoret, så efterlod han et positivt indtryk.

I Major League Soccer står den unge angriber blot noteret for to mål i 20 kampe - ti fra start. Langt de fleste af de kampe kom dog, før han fyldte 20, og på andetholdet har han vist, at han kan finde målet. I alt står han noteret for 27 mål i 66 kampe for andetholdet, men især i de seneste år har han været god.

Sidste år noteret han sig for 15 mål i 17 USL-kampe, inden han blev udlejet, og spørgsmålet er, om han kan tage den gode form med til MLS. Omkring sig i LA Galaxy-offensiven har han Giovani dos Santos, Sebastian Lletget og Romain Alessandrini, der alle kan skabe rum og chancer til den unge angriber.

Modstanderen fra Portland Timbers er hårdt ramt på skadesfronten. De tre startende forsvarsspillere Liam Ridgewell, Alvas Powell og Vytas måtte alle udgå med skader under midtugens træning. Mens Vytas med sikkerhed er ude, så er der en chance for, at de to andre spiller. Det er dog usandsynligt.

Det betyder, at 18-årige Marco Farfan får sin første start på backen, og han bliver dermed klubbens yngste spiller i historien. Han kan godt få problemer mod et stærkt LA Galaxy-angreb, og det samme kan Chance Myers og Roy Miller, der træder ind i startopstillingen, hvis de to andre også er ude. Begge spillere har rutine, men Myers har ikke imponeret mig i fortiden, og Roy Miller har blot trænet få gange med klubben, efter han er er kommet til klubben fra costaricanske Deportivo Saprissa. Det kan give chancer til LA Galaxy - og derfor også Jack McBean.

Sidste uge spillede vi også på ham, men her skuffede han ved at brænde et par chancer. 3,25 hos Unibet/888Sport er dog i mine øjne for godt til at lade ligge, og vi giver ham derfor endnu en chance i denne weekend. Betfair ligger med odds 3,00, mens Bet365 følger efter med 2,75.

Tippet fredag 10 marts 2017 - 17:39

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03