Eksperten:
MLSoccer
Dato:
søndag 12 marts 2017 - 04:00
Kamp:
San José Earthquakes - Vancouver Whitecaps
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Hjemmeholdet vinder til 0
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
3,00
Chancevurdering:
35%
Spilbar ned til:
2,86
Betvalue:
105%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

San José Earthquakes og Vancouver Whitecaps har begge været aktive på transfermarkedet efter sidste sæson for at sørge for, at man er bedre i år. Der ser umiddelbart ud til at have virket, men udeholdet har i øjeblikket ikke fuld fokus på den hjemlige liga, og det kan koste i nat.

Den canadiske danskerklub er nemlig i semifinalen i Champions League, hvor man i midtugen skal til Mexico for at forsøge at spille sig i finalen i den fornemme turnering. Det kan betyde, at man sparer nogle af profilerne til dette opgør, hvor man også stadig har nogle vigtige spillere ude med skader.

Hjemmeholdet vandt sæsonens første kamp hjemme mod Montreal Impact og var generelt imponerede. Store ændringer er der sket med holdet siden sidste år, hvor sportsdirektøren blev fyret, og klubben lovede, at man ville spille flottere fodbold. Derfor har man hentet spillere ind, der kan hjælpe med det, og de viste lovende takter i premieren.

Her var det især defensiven, der var solid mod en ellers stærk Montreal-offensiv. Nyindkøbte Florian Jungwirth var især stærk defensivt, og hvis hjemmeholdet fortsætter disse takter, så kan Vancouver-offensiven få svært ved at åbne den op.

Vancouver Whitecaps har ellers også lavet flere spændende handler for at forstærke offensiven. Fredy Montero er hentet hjem fra Kina, mens Brek Shea er hentet i Orlando. De to blev skiftet ind senest, og med tanke på midtugens Champions League-brag, så forlyder det, at de heller ikke kommer til at starte denne kamp.

Heller ikke offensive Christian Bolaños og Yordy Reyna kommer i kamp. De to sidder begge ude med skader - ligesom de gjorde i første kamp - og det er en klar svækkelse af den canadiske offensiv, der har haft det svært på fremmed græs i ligasammenhæng.

Whitecaps scorede blot 17 mål på udebane sidste år - det sjettelaveste antal i ligaen - og i otte af klubbens ni seneste kampe på fremmed græs er man gået fra banen uden at få netmaskerne til at blafre. Der er ingen tvivl om, at offensiven er bedre i år, men jeg forventer ikke, at det hele kommer til at klikke, før Champions League-eventyret er slut.

Vancouver Whitecaps har aldrig vundet i San José, hvor man har haft det svært. Og generelt har det vært lavtscorende kamp, når de to hold har mødtes der. Seks kampe er endt uafgjort, mens San José har vundet to. Da de mødte hinanden i 2011 og 2012 var der fire mål i kampene, men i de seneste seks møder er tre endt 0-0, én kamp er endt 1-1, mens San José Earthquakes har vundet den sidste 1-0.

San José Earthquakes vandt og holdt nullet senest, mens Vancouver Whitecaps spillede 0-0. Jeg finder værdi i, at disse tendenser fortsætter, og at hjemmeholdet vinder til nul.

Tippet lørdag 11 marts 2017 - 15:14

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03