Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 14 marts 2017 - 20:45
Kamp:
Leicester - Sevilla
Liga:
Champions League
Udfald:
Begge hold scorer
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
1,62
Chancevurdering:
64%
Spilbar ned til:
1,56
Betvalue:
104%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
3+

En meget vigtig Champions League returkamp her, når Leicester skal forsøge at holde liv i det eneste positive for dem i denne sæson, nemlig deres Champions League eventyr.

De tabte udekampen med 2-1, og det gjorde de kun fordi Schmeichel stod en fremragende kamp. Efter kampen virkede spillerne meget tilfredse, men alligevel fik Raineri silkesnoren. Starten under den "nye" manager har været yderst positiv, og Leicester har vundet deres to kampe siden - imod Liverpool og Hull.
Begge kampe iøvrigt med 3-1.
Nu skal de så forsøge at slå Sevilla, og med et 1-2 nederlag i den første kamp - så er de nødt til at angribe.
Det bør give et underholdende kamp, imod et Sevilla hold som har gang i en flot sæson.
De kommer til opgøret her med uafgjort i deres seneste to kampen, men havde inden da vundet de sidste 4 i streg.
Sevilla kan tillade sig at spille en smule afventende, men de ved udemærket at de er bedst frem ad banen....Så jeg forventer at man vil sætte Jovetic, Sarabia, Nasri og Vitolo til at angribe den scoring som kan gøre det rigtigt svært for Leicester.
Begge hold er i stort stærkeste opstilling - og kommer til at lede efter mål her, og det skulle undre mig meget hvis vi ikke får en underholdende kamp.
Sevilla er klart stærkere end Leicester, men på et fyldt King Power stadion skal hjemmeholdet nok komme til chancer også.
Begge hold scorer er nede i 1,62, hvilket er lidt mindre end jeg håbede på. Det er dog stadig over markedet - og jeg skyder en enkelt lille unit afsted.

Tippet mandag 13 marts 2017 - 15:19

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03