Eksperten:
MLSoccer
Dato:
lørdag 18 marts 2017 - 21:00
Kamp:
Vancouver Whitecaps - Toronto FC
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Over 2,5 mål
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
2,10
Chancevurdering:
50%
Spilbar ned til:
2
Betvalue:
105%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF

Jeg har haft kig på denne kamp i de seneste dage, og nu har oddset efterhånden nået et punkt, hvor jeg ikke længere kan lade den være. Udeholdet kommer godt nok offensivt svækket til kampen, hvor Sebastian Giovinco er ude med en skade. Det er en massiv svækkelse, men skal oddset alligevel være så højt for tre mål?

Hjemmeholdet er nemlig også defensivt svækket. David Ousted fik rødt kort senest og mangler i målet, og det betyder, at reserven Paolo Tornaghi vogter buret. Han blev skiftet ind senest, da Ousted blev smidt ud, og her viste han, hvorfor han ikke er starter. Tre mål lukkede han ind, og han så ikke specielt godt ud ved nogle af scoringerne - og i flere andre situationer.

Det kan skabe usikkerheder i Vancouver-defensiven, og selv med Giovinco ude er der fine offensive profiler hos Toronto FC. Det bliver formentligt lynhurtige Tosaint Ricketts, der afløseren italieneren, og sammen med Jozy Altidore kan han sagtens skabe problemer for Vancouver.

Toronto-defensiven viste senest, at man sagtens kan være til at tale med. Her lukkede man to mål ind mod Philadelphia Union, og selv om Vancouver-offensiven ikke har været kendt for at score mange mål i de seneste sæsoner, så ser man noget stærkere ud til denne sæson.

Brek Shea er hentet i Orlando, mens Fredy Montero er vendt hjem fra Kina. De to er udset til at være de store profiler i en Vancouver-offensiv, der samtidig besidder en masse fart og teknik fra en gruppe unge talenter. Her bør man kunne give de fleste hold problemer, og på papiret er man noget bedre, end statistikkerne siger.

Begge holds seneste kamp gik over 2,5 - Vancouver tabte 3-2, mens Toronto spillede 2-2, efter begge hold havde spillet 0-0 i deres første kamp. Der var dog chancer til mål i begge kampe, og Toronto brændte blandt andet et straffespark.

Det er klart, at fraværet af Sebastian Giovinco kan blive dyrt for Toronto. Men jeg mener, at markedet har overreageret. Oddset for over 2,5 åbnede de fleste steder omkring 1,80, og 2,10 er altså et odds, som jeg ikke kan lade ligge.

Tippet lørdag 18 marts 2017 - 16:42

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03