Eksperten:
MLSoccer
Dato:
lørdag 18 marts 2017 - 21:00
Kamp:
Atlanta United - Chicago Fire
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Over 3,5 kort
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
1,95
Chancevurdering:
55%
Spilbar ned til:
1,82
Betvalue:
107%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF

Jose Carlos Rivero er dommeren, når Atlanta United senere i aften får besøg af Chicago Fire. Det plejer at betyde mange kort, og med to hold, der begge har lynhurtige og teknisk stærke folk oppe foran og satser på kontraangreb, så er der gode muligheder for mindst fire kort i kampen.

Rivero dømte Colorado Rapids og New England Revolution i første runde af årets sæson, og her viste han, at han i hvert fald ikke har glemt sine kort eller har planer om at uddele færre end sidste år. Fem gule kort var der i den kamp, og dermed fortsatte han stilen fra sidste år.

Her passede han fløjten 12 gange med 50 gule kort og to røde til følge - 4,17 og 0,17 i snit. Året før dømte han 19 kampe, hvor han i snit uddelte 3.58 gule og 0,26 røde kort per kamp. Generelt er han hurtig til at uddele kort, og vi håber på, at han fortsætter den stil i dag.

Som jeg har nævnt i et tidligere spil (/spilforslag.aspx?tipID=17741), så har dommerforbundet givet dommerne fire punkter, som de skal slå hårdere ned på i år. Her er tre af de direkte forbundet til gule kort, hvorfor der er en chance for, at vi får flere af de at se i starten af sæsonen, hvor dommerne normalt har ekstra fokus på disse punkter.

Begge hold har masser af fart og teknik offensivt og holder sig ikke tilbage, hvis de får en mulighed for at slå kontraangreb. Defensivt har begge hold dog nogle mangler - især på fartkontoen - og det kan give nogle situationer, hvor man er nødt til at lave et professionelt frispark - og så hiver Rivero normalt kortet frem.

Jeg finder værdi i, at Jose Carlos Rivero holder sit snit og uddeler mindst fire kort i kampen. Det belønner Unibet med flotte 1,95.

OBS: Gult kort tæller for ét, rødt kort tæller for to.

Tippet lørdag 18 marts 2017 - 17:29

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03