Eksperten:
MLSoccer
Dato:
mandag 20 marts 2017 - 00:00
Kamp:
Seattle Sounders - NY Red Bulls
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Over 4,0 kort (asian)
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
1,80
Chancevurdering:
58%
Spilbar ned til:
1,72
Betvalue:
104%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
Eurosport 2

Seattle Sounders er kommet skidt fra start i denne sæson og har blot hentet ét point i sæsonens to første kampe. Det skal der laves om på, når man for første gang i år skal i kamp foran et altid tændt hjemmepublikum i Seattle. Det kan resultere i mange kort hos et overtændt hjemmehold.

Især fordi kampens dommer hedder Baldomero Toledo og ikke plejer at holde sig tilbage med kortene. To gange har han været på banen i denne sæson, hvilket indtil videre har kastet ni gule kort og to røde kort fra sig. Og generelt er han en mand, der ikke er bange for at trække kortene - og nok også gør det lidt for ofte.

Sidste år snittede han 3,41 gule og 0,41 røde i 17 kampe, mens han året inden havde et gennemsnit på 3,59 og 0,21 i 22 kampe, og han ligger derfor normalt i den højere ende - og der er altså ikke nogle tegn på, at det kommer til at ændre sig i år.

Ved spillet er der dog det faremoment, at han sidste weekend tildelte Jelle van Damme et forkert rødt kort. Det kan betyde, at han holder lidt igen i kontroversielle situationer. Alligevel ser vi godt chancer for en kamp med mange kort søndag aften.

Begge mandskaber vil gerne spille på kontraangreb og har fart og teknik oppe foran, mens man samtidig har nogle hårde folk, der ikke holder sig tilbage fra at tackle. Det kan altså give situationer, hvor Baldomero Toledo er tvunget til at hive kort op ad lommen.

Som jeg har nævnt i et tidligere spil (/spilforslag.aspx?tipID=17741), så har dommerforbundet givet dommerne fire punkter, som de skal slå hårdere ned på i år. Her er tre af de direkte forbundet til gule kort, hvorfor der er en chance for, at vi får flere af de at se i starten af sæsonen, hvor dommerne normalt har ekstra fokus på disse punkter.

Hos Bet365 kan du få 2,10 for over 4,5 kort, mens Unibet belønner over 3,5 kort med 1,68. Vi holder os dog midt imellem og vælger asian-varianten, hvor vi får pengene tilbage ved præcis fire kort.

OBS: Rødt kort tæller for to. Gult kort tæller for ét.

Tippet søndag 19 marts 2017 - 18:21

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03