Eksperten:
MLSoccer
Dato:
mandag 20 marts 2017 - 00:00
Kamp:
Seattle Sounders - NY Red Bulls
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Rødt kort i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
4,10
Chancevurdering:
25%
Spilbar ned til:
4
Betvalue:
102%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Tv:
Eurosport 2

Baldomero Toledo passer fløjten i nattens kamp mellem Seattle Sounders og New York Red Bulls. Han har været i aktion i sæsonens to første runder, hvor han i begge kampe har tildelt et rødt kort - begge gange dobbelt-gult.

I første runde mellem San José Earthquakes og Montreal Impact tildelte han - korrekt - rødt kort til udeholdets Hassoun Camara, mens han senest også havde det røde kort fremmed. Her blev LA Galaxys Jelle van Damme sendt tidligt i bad i kampen mod Portland Timbers.

Det røde kort senest var langt fra korrekt, og Toledo er blevet kritiseret i stor stil for det. Derfor er der en chance for, at han lige tænker sig om en ekstra gang i aften, inden han hiver et rødt kort frem, og i tvivlstilfælde kan han ende med at beholde kortet i lommen. Alligevel finder vi værdi i, at der kommer en udvisning i aften.

Både Seattle Sounders og New York Red Bulls spiller til grænsen - og nogle gange også over, og der plejer at være tænding på, når de to hold mødtes. Hjemmeholdet spiller første kamp på eget græs i år, og efter to skuffende kampe, der blot har kastet ét point fra sig, vil man formentligt være yderst tændte til denne kamp.

Selv om det naturligvis altid er et sats at spille på røde kort - og langt fra noget, der sker hver gang, - så er Toledo en af de dommere, der giver flest røde kort i ligaen. Sidste år tildelte han syv i 17 kampe, og året før gav han seks i 22 kampe. I år hedder det så to i to, og forhåbentligt vil det være mindst tre i tre efter i aften.

Tippet søndag 19 marts 2017 - 18:34

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03