Eksperten:
MLSoccer
Dato:
mandag 20 marts 2017 - 00:00
Kamp:
Seattle Sounders - NY Red Bulls
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Bradley Wright-Phillips scorer
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
2,60
Chancevurdering:
41%
Spilbar ned til:
2,44
Betvalue:
107%
Bookmaker:
http://bit.ly/1rZblKO
Tv:
Eurosport 2

Bradley Wright-Phillips har ikke været skarp indtil nu i denne sæson. Den engelske angriber har haft en masse chancer i holdets to første kampe, men alle er indtil nu blevet brændt. Der er dog ingen tvivl om hans evner foran målet, og mod et fraværsramt Seattle-forsvar kan årets første mål komme i aften.

Den engelske angriber scorede 24 mål sidste år - selv om han slet ikke scorede i sæsonens første syv kampe. Året før fandt han netmaskerne 17 gange, og i hans første fulde sæson i ligaen blev det til 27 scoringer. Der er formentligt ingen i ligaen, der er bedre end ham foran kassen, og vi satser på, at der bliver i aften, han får hul på bylden.

Seattle Sounders mangler Roman Torres til aftenens kamp. Den ellers så stærke forsvarsspiller har fået karantæne for voldelig opførsel i seneste kamp, og det bliver formentligt et fravær, der kan mærkes. Seattle-defensiven er langt bedre med ham på holdet, og hans forventede afløser - Tony Alfaro - har slet ikke hans niveau.

Seattle-forsvaret har været til at tale med indtil videre i denne sæson. Har har man både lukket to mål ind mod Montreal Impact og Houston Dynamo - begge hold, der på papiret bør være svagere end Red Bulls. Og med Torres ude er det i hvert fald ikke en forstærket Seattle-defensiv, der møder op til denne kamp.

Det kan give plads til Bradley Wright-Phillips, der så bare skal udnytte hans chancer noget bedre, end han har gjort i sæsonens første to kampe. Han scorer normalt i stimer, og vi satser på, at han rammer den stime i dag. Derfor spiller vi både på ét, to og tre mål fra hans side af.

Tippet søndag 19 marts 2017 - 19:09

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03