Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 25 marts 2017 - 20:45
Kamp:
Luxembourg - Frankrig
Liga:
VM kvalifikation
Udfald:
Over 3.5 mål
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
2,02
Chancevurdering:
52%
Spilbar ned til:
1,92
Betvalue:
105%
Bookmaker:
http://bit.ly/1paNoGz

Så er det landskampstid, og selvom kampene i mine øjne ikke er så spændende som de store ligaer rundt om i verden, så giver de ofte gode spilmuligheder. Bookmakerne har ikke så mange stats at læne sig op imod på disse kampe, og er man tidligt ude med sin research, så kan man ofte fange dem.

Kampen her er fra VM kval gruppe A, hvor Frankrig er kommet rigtigt fint fra land med 3 sejre og 1 uafgjort for de første 4 kampe. Holdet er stærkt, og efter en skuffende 0-0 ude imod Hviderusland i 1.runde, så har de rejst sig med 3 flotte sejre over Bulgarien(4-1), Holland(1-0 på udebane) og Sverige(2-1).
Nu skal de så på besøg hos gruppens klart svageste hold Luxembourg.
Deltidsprofferne har fået et point i de første 4 kampe, og det kom efter et flot 0-0 resultat i Hviderusland. Generelt er holdet ikke så dårligt som det var tidligere, og der er langt imellem at de virkelig bliver kørt over.
Interessant er det også at Luxembourg er begyndt at score mere selv, og i de første 4 kampe har de faktisk lavet 5 mål.
De kommer selvfølgelig til at stå defensivt imod Frankrig, men jeg kan ikke se dem holde dem fra målet i ret lang tid. Det franske hold har mange offensive strenge at spille på, mange spillere der kan afslutte fra distancen - og et par angribere i Griezmann, Gameiro og Giroud som både kan skabe noget selv - og være farlige på indlæg.
Jeg tror at franskmændene kommer til at score hurtigt, og spørgsmålet er så hvor meget de vil køre på. De er uden tvivl en klasse over hjemmeholdet på alle pladser, og jeg tror godt at vi kan forvente en del mål her. Over linien ligger lige omkring de 3,5 mål, og mit sande odds her er omkring 1,92. Det er der også en del bookmakere der ligger i, men en enkelt stikker ude med 2,02.
Et odds der i mine øjne er for højt, og da også langt over hvad Unibet(1,80) og Tipico (1,85) har lagt sig i.
Jeg spiller 2 units på over 3.5 mål i kampen, og forventer at oddset falder op til kampstart.

Tippet tirsdag 21 marts 2017 - 20:39

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03