Eksperten:
MLSoccer
Dato:
lørdag 25 marts 2017 - 19:00
Kamp:
NE Revolution - Minnesota United
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Christian Ramirez scorer mindst tre mål
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
126,00
Chancevurdering:
1%
Spilbar ned til:
100
Betvalue:
126%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Tv:
Eurosport 1

Minnesota har fået en forfærdelig start på tiden i Major League Soccer med blot ét point i sæsonens første tre kampe, men sæsonen er på det personlige plan ikke startet dårligt for angriberen Christian Ramirez.

Inden sæsonen startede var Christian Ramirez den mest scorende amerikaner set over de sidste tre år, hvor han bankede 51 kasser ind i den næstbedste amerikanske fodboldrække. Og den målform har han taget med ind i Major League Soccer.

Han har scoret i to af holdets tre kampe, mens han spillemæssigt også har imponeret. Den 25-årige angriber fortsætter dermed med at vise, at han er blandt de allerskarpeste amerikanere foran netmaskerne. Og vi krydser fingre for, at den skarphed fortsætter lørdag aften.

Til lørdagens opgør mod New England Revolution mangler man flere vigtigere startere - blandt andet offensive profiler som Kevin Molino og Johan Venegas. Det betyder formentligt spilletid til Miguel Ibarra og danske Bashkim Kadrii, der bestemt heller ikke er dårlige afløsere.

Mens Molino uden tvivl bliver et tab, så kan det blive godt for Ramirez at få Ibarra tilbage i startopstillingen. De to havde i flere år et godt samarbejde hos Minnesota United, inden Ibarra rejste til Mexico. Det gav dem tilnavnet Superman og Batman, og lørdag aften får de altså lov til at fortsætte det heroiske partnerskab. Og med Molino ude bliver det formentligt Christian Ramirez, der sparker straffespark for udeholdet.

New Engalnd Revolution er et godt hold, og der er store forventninger til dem i år, selv om de har tabt sæsonens første to kampe. Det er sket mod stærke hold som FC Dallas og Colorado Rapids. Her viste man dog - især i seneste kamp mod Dallas - at man er til at tale med defensivt, hvor man langt fra så godt ud under de to scoringer.

Hvis Christian Ramirez får lignende chancer til lørdagens opgør, så bør der være gode chancer for en scoring fra hans fod. Unibet betaler dog godt for både én, to og tre scoringer fra Ramirez, og vi takker ja pænt til alle tre.

Tippet lørdag 25 marts 2017 - 00:57

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03