Eksperten:
MLSoccer
Dato:
lørdag 25 marts 2017 - 19:00
Kamp:
NE Revolution - Minnesota United
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Rødt kort i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
4,25
Chancevurdering:
24%
Spilbar ned til:
4,17
Betvalue:
102%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Tv:
Eurosport 1


Ricardo Salazar passer fløjten i lørdagens kamp mellem New England Revolution og Minnesota United. Den rutinerede dommer er normalt ikke en mand, der deler flittigt ud af de gule kort, men til gengæld ser de røde kort lidt mere løse hos ham.

I første runde af denne sæson dømte han Houston Dynamo mod Seattle Sounders, men siden har han ikke været i kamp. Her fandt han ikke det røde kort frem, mens han tildelte tre advarsler i en fair spillet kamp.

Lørdag aften kan der dog komme tænding på. New England spiller sæsonens første hjemmekamp,  og efter to nederlag i to kampe vil man være yderst opsatte på at få en sejr her - og kan det give lidt ekstra tænding?

Udeholdet fra Minnesota er også kommet skidt fra start og har blot ét point efter tre kampe. De mangler flere startere i dag, hvilket betyder, at der kommer reservefolk ind på holdet. Den plads vil de gerne beholde, og det kan igen betyde ekstra tænding hos spillere, der gerne vil ind og bevise sig selv.

Ricardo Salazar tildelte sidste år hele syv gule kort i de 15 kampe, hvor han passede fløjten. Dermed tildelte han i snit 0,47 røde kort, hvilket var næstflest - efter stærkt udskældte Ted Unkel. Året før snittede han 0,22 i 18 kampe, mens han i 2014 tildelte 0,4 røde kort per kamp set over 14 opgør. I 2013 dømte han hele 21 kampe, hvor det blev til seks røde kort - altså 0,3 i snit.

Det er tydeligt, at han ikke er bange for at hive de røde kort frem, og Unibet belønner med pæne 4,25 for, at han også gør det i denne kamp. Det spiller finder vi værdi i.

Tippet lørdag 25 marts 2017 - 01:09

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03