Eksperten:
MLSoccer
Dato:
lørdag 25 marts 2017 - 21:00
Kamp:
NY Red Bulls - Real Salt Lake
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
New York Red Bulls -2 (asian)
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
3,45
Chancevurdering:
30%
Spilbar ned til:
3,33
Betvalue:
104%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Tv:
Eurosport 1

New York Red Bulls fik afbrudt stimen på 18 kampe uden nederlag, da klubben senest tabte ude til Seattle Sounders. Det skal man forsøge at rette op på lørdag aften, hvor man til gengæld skal forsøge at bevare en stime på 15 hjemmekampe uden nederlag i træk.

Det skal man mod et yderst fraværsramt Real Salt Lake-hold. Udeholdet, der efter tre kampe blot har hentet ét point, mangler flere vigtigere spillere fra startopstillingen på grund af skader, karantæne og landskampe, og man er meget amputeret til opgøret mod hjemmeholdet, der igen i år forventes at være med i toppen.

Vigtige startere som Kyle Beckerman, Nick Rimando og Albert Rusnak er med sikkerhed ude, mens profiler som Joao Plata, Jordan Allen, Aaron Maund og Justen Glad er yderst tvivlsomme, mens også flere reserver mangler.

Cheftræner Jeff Cassar er blevet fyret efter blot tre kampe, selv om han fik en ny kontrakt efter seneste sæson. Det kan skabe lidt uro i truppen, selv om det naturligvis også kan have en positiv effekt. Sikkert er det dog, at assistenten Daryl Shore, der midlertidigt har taget roret hos klubben, får en stor opgave med at få sendt et stærkt hold på banen.

Hos hjemmeholdet er det stort set kun Sacha Kljestan, der er af sted med det amerikanske landshold, der for alvor kan regnes som et tab - og dog. Midtbanespilleren har nemlig været yderst svag i de tre første kampe, og selv om han normalt er en dygtig spiller, så kommer han ikke til at mangle med det niveau, han har haft indtil nu i år.

Topscorer Bradley Wright-Phillips kom i gang senest, hvor han efter et par kampe med mange brændte chancer fik åbnet sin målkonto. Han scorer normalt i stimer, og mod en reservespækket RSL-defensiv kan han ende med at få en stor kamp her.

Vi finder værdi i, at New York Red Bulls kommer tilbage på sporet, og vi satser på en sejr med mindst tre scoringer. Vi tager dog asian-varianten, hvor vi får pengene tilbage, hvis de blot vinder med to mål.

Tippet lørdag 25 marts 2017 - 01:26

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03