Eksperten:
MLSoccer
Dato:
søndag 26 marts 2017 - 00:30
Kamp:
Tampa Bay Rowdies - Orlando City B
Liga:
United Soccer League
Udfald:
X2
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
2,00
Chancevurdering:
54%
Spilbar ned til:
1,85
Betvalue:
108%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
YouTube

Tampa Bay Rowdies og Orlando City B åbner USL-sæsonen i nat, når de to rivaler tørner sammen. Hjemmeholdet har profiler som Joe Cole, Marcel Schäfer og danske Martin Vingaard, men udeholdet bør i mine øjne ikke være så store underdogs, som bookmakerne gør det til.

OCB, der er andetholdet af Major League Soccer-mandskabet Orlando City SC, har nemlig fået tilgang af flere spillere fra MLS-truppen forud for denne kamp, da førsteholdet holder landsholdspause. Derfor står man på papiret med en stærk trup, mens holdet i forvejen også er ganske godt.

Målmanden Earl Edwards, Jr., forsvarsspillerne Tommy Redding, Conor Donovan, Kevin Alston og PC, midtbanespillerne Richie Laryea, Danny Deakin and Pierre Da Silva samt angriberen Hadji Barry er alle udlejet til andetholdet - på en aftale, så de kan kaldes tilbage til førsteholdet umiddelbart efter kampen, hvis det ønskes.

Redding og Alston er de to mest rutinerede - set på kampe i hvert fald. 20-årige Redding står allerede noteret for 20 førsteholdskampe for Orlando, mens Alston har spillet hele 179 kampe i den bedste amerikanske række. Han var sidste år fast mand på backen på førsteholdet, men en skade har holdt ham ude af sæsonens to første kampe, og denne kamp er en god mulighed for at få lidt kampform.

Donovan, Laryea og Da Silva var sidste år vigtige spillere på andetholdet, mens Barry delte sin tid mellem første- og andetholdet sidste år, efter han blev valgt i SuperDraften. På førsteholdet har han i alt spillet ti kampe - kun fire fra start - mens han for OCB var i aktion ti gange, hvor han scorede fire mål og lagde op til yderligere to. Han er blevet skiftet ind i årets første to MLS-kampe, og det er en spiller, man forventer sig meget af.

Deakin er netop blevet valgt i årets SuperDraft, mens PC for nylig er skiftet til Orlando fra netop dagens modstander fra Tampa Bay Rowdies, der i mine øjne er blevet gjort til for store favoritter i denne kamp.

Jeg tror, at det snyder bookmakerne lidt, at klubben sidste år spillede i NASL - der dengang på papiret var anset som den næstbedste række. I år har både NASL og USL division II-status, og forskellen mellem de to ligaer er ikke stor - i mine øjne er USL, der består af en lang række MLS-andethold faktisk en bedre liga.

Det er klart, at hjemmeholdet fra Tampa Bay kommer med en stærk trup med spillere som Joe Cole og Marcel Schäfer - hvor sidstnævnte for nyligt er kommet til. Begge spillere er dog ved at være oppe i årene, og Joe Cole havde svært ved for alvor at finde formen, da han kom til klubben sidste år.

Hjemmeholdet har også spændende spillere som Deshorn Brown, Martin Paterson og Luke Boden, der alle har MLS-erfaring - de to sidstnævnte fra netop Orlando - mens Paterson også har spillet flere år i England. Derudover vogter den rutinere Matt Pickens buret.

Truppen hos Tampa Bay Rowdies er uden tvivl blandt de bedste i ligaen, og klubben har et klart mål om at blive udvalgt til MLS i den nærmeste fremtid. Det kræver gode præstationer og mange penge, og der er derfor pres på dem fra start.

Men med et udehold med flere førsteholdsspillere føler jeg altså, at de er gjort til for store favoritter i dette rivalopgør mellem to klubber, hvor der blot er 145 kilometer imellem. Der er lagt op til en spændende kamp, og forhåbentligt kan udeholdet komme godt fra land.

Vi ligger på en chancevurdering omkring 46-27-27, hvorfor der også er smal værdi på ren udesejr til 3,75 hos Bet365 og x’et hos Jetbull til 3,80. Vi går dog efter den lidt mere sikre variant - hvor værdien i øvrigt også er større - og skal bare have point til udeholdet.

Tippet lørdag 25 marts 2017 - 13:51

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03