Eksperten:
MLSoccer
Dato:
søndag 22 oktober 2017 - 00:00
Kamp:
MLS - Topscorer
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Bradley Wright-Phillips
Units:
1
Odds:
17,00
Chancevurdering:
8%
Spilbar ned til:
12,5
Betvalue:
136%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Tv:
Eurosport

Bradley Wright-Phillips er allerede et stykke bag den tidligere Serie A-angriber Josef Martinez, der med fem mål i tre kampe har fået en drømmestart på sin MLS-karriere. BWP fik dog åbnet sin målkonto i seneste kamp, og den engelske angriber viste sidste år, at man aldrig skal dømme ham ude for tidligt.

Den engelske angriber startede sidste sæson med ikke at score i de første syv kampe. Da han først fik hul på bylden var han dog slet ikke til at stoppe og endte alligevel med at blive ligatopscorer med 24 scoringer. I år har han fået første ligascoring sat tidligt ind, og lad os da håbe på, at han kan ramme en stime.

Tre kampe er nemlig alt for tidligt at dømme ham ude, og odds 17 er i mine øjne for højt på den engelske angriber, der allerede i nattens kamp mod et yderst fraværsramt Real Salt Lake-mandskab har fine muligheder for at øge sin sæsontotal og sparke lidt selvtillid tilbage i kroppen.

Bradley Wright-Phillips har været den bedste angriber i USA set over de seneste år. Den engelske bomber står noteret for 77 mål i 122 kampe, siden han skiftede til den bedste amerikanske fodboldrække. To ud af hans tre fulde sæsoner har han været topscorer (først med 27 mål, året efter scorede han 17 gange og blev slået af flere spillere, inden han igen blev topscorer med 24 mål sidste år.

Interessant er det, at Bradley Wright-Phillips faktisk er startet skidt i begge de sæsoner, hvor han blev topscorer. I 2015 scorede han godt nok i første runde, men siden røg han ind i en scoringskrise og scorede ikke før ottende runde - ligesom sidste år, hvor han også først kom i gang i runde otte.

Evnerne foran målet er der ingen tvivl om, men man skal være opmærksom på, at han som udgangspunkt ikke sparker straffespark på holdet. Ingen af hans 24 mål sidste år kom fra straffesparkspletten. Det betyder, at konkurrenterne, der sparker straffespark, altså kan få et par mere eller mindre gratis mål der. Omvendt viser den statistik, at Bradley Wright-Phillips kommer frem til at rigtig mange chancer i åbent spil og altså ikke er afhængig af at skulle have chancen fra 11-meterpletten.

Vi satser på, at BWP for alvor kommer i gang før runde otte i år, og Unibet betaler pæne odds 17 for, at den engelske angriber igen i år kan kalde sig MLS-topscorer.

OBS: Spillet er IKKE inklusiv slutspil.

Tippet lørdag 25 marts 2017 - 16:02

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03