Eksperten:
MLSoccer
Dato:
søndag 26 marts 2017 - 23:00
Kamp:
Seattle Sounders 2 - Sacramento Republic FC
Liga:
United Soccer League
Udfald:
2
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
2,40
Chancevurdering:
44%
Spilbar ned til:
2,27
Betvalue:
106%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Tv:
YouTube

Seattle Sounders 2 kommer med et stort set helt nyt hold til klubbens tredje sæson i USL, mens udeholdet fra Sacramento Republic FC har holdt på flere af profilerne fra sidste sæson, hvor klubben vandt Western Conference.

Der er derfor igen i år store forventninger til Sacramento Republic FC, der sidste år blev elimineret på straffespark i første runde af slutspillet. Den præstation skal forbedres i år, og man kan passende tage første skridt på vejen søndag aften.

Topscorer Cameron Iwasa er væk til den kommende sæson, men klubben råder over en række stærke offensive spillere, hvor især de fire engelske Tyler Blackwood, Harry Williams, Wilson Kneeshaw samt det tidligere Liverpool-talent Daniel Trickett-Smith ser spændende ud.

Seattle Sounders II sluttede stærkt af i sidste sæson, men det var ikke nok til at kvalificere klubben til slutspillet. Især defensiven var et svagt punkt sidste år, hvor især manglede rutine i hele truppen også var noget, der ofte virkede til at koste dyrt for holdet.

I år er truppen blevet endnu yngre, og manglede rutine kan altså igen vise sig at blive dyrt. Det er dog umiddelbart et par talentfulde unge spillere, man har hentet, hvor især  SuperDraft-pick Brian Nana-Sinkam ser spændende ud og burde have en fin MLS-fremtid foran sig.

Sacramento Republic FC vandt alle tre indbyrdes opgør sidste år, mens aftenens udehold har vundet fem af de seks kampe, som de to hold i alt har spillet mod hinanden - faktisk de seneste fem kampe mellem de to hold.

Sacramento Republic FC ser igen i år ud til at være noget stærkere end Seattle Sounders 2, og jeg ser dem som større favoritter, end bookmakerne gør. Bet365 og Betfair har begge sænket oddset fra 2,40 til hhv. 2,10 og 2,15, men Unibet hænger stadig med 2,40. Og det odds virker ganske godkendt.

Tippet søndag 26 marts 2017 - 18:37

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03