Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 28 marts 2017 - 15:00
Kamp:
Usbekistan - Qatar
Liga:
VM kval (AFC)
Udfald:
Usbekistan
Resultat:
Vundet
Units:
1
Odds:
1,80
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Vi skal til VM kvalifikationen i Asien, hvor jeg har kigget lidt på en af de kampe som man ville give både sin bil, kone og elskerinde for at se live på stadion.

På Bunyodkor Stadium i Usbekistan tager hjemmeholdet imod Qatar i 7 kamp i gruppe A.
Usbekistan er kommet fornuftigt fra start, og det er de især på grund af gode resultater på eget græs. Her har de vundet 2 ud af 3 kampe og er generelt et svært hold at møde. Deres eneste udesejr kom imod netop Qatar, i de to hold første møde i September, hvor Usbekistan vandt med 1-0.
Inden kampen her er Usbekistan 1 point efter Sydkorea på 2.pladsen, og med 4 point ned til Kina på 5.pladsen kan de tage et stort skridt imod videre kvalifikation her(de bedste 4 går videre).
De bør kunne slå Qatar, som er gruppens dårligste hold, og blot har hentet 4 point i 6 kampe.
Kigger vi på de indbyrdes opgør, så har Usbekistan også taget på Qatar, som de er 8-0-3 imod i de ialt 11 indbyrdes kampe.
I de seneste 5 indbyrdes opgør har Usbekistan vundet de 4, og odds 1,80 virker altså højt her. 
Hvis vi dykker ned i FIFAs rangliste for landshold, så fremstår Usbekistan også som et væsentligt stærkere hold end Qatar.
Usbekistan ligger således nummer 63, med 561 point - hvor Qatar er nummer 84 med 415 point.
Statistisk set ligner det et udemærket væddemål her, men af respekt for at bookmakerne er nogenlunde enige om linien, og fordi jeg ikke har kendskab til de to trupper - så nøjedes jeg med at satse en unit her.

Tippet mandag 27 marts 2017 - 21:33

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03