Eksperten:
MLSoccer
Dato:
torsdag 30 marts 2017 - 02:30
Kamp:
Swope Park Rangers - Portland Timbers 2
Liga:
United Soccer League
Udfald:
Under 2,5 mål
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
2,10
Chancevurdering:
50%
Spilbar ned til:
2
Betvalue:
105%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
YouTube

Swope Park Rangers startede sæsonen godt med en 3-1-sejr mod danskerklubben Oklahoma City Energy. De to stærkeste offensive kort fra den kamp, Daniel Salloi og Latif Blessing, er dog kaldt tilbage på førsteholdet forud for dette opgør, og derfor kan der vente en målfattig affære i nat.

Portland Timbers 2 kom skidt fra start og tabte 2-1 til Real Monarchs, men faktisk var man slet ikke så dårlige. Defensiven - og især Kendall McIntosh i målet - spillede en ganske fin kamp, og begge scoringer kom efter situationer, hvor de sov under hjørnespark. Det skal man undgå i nat, men mod et SPR-mandskab, der ikke satser specielt meget på dødbolde, bør det også være muligt.

Offensivt var der ikke meget, der fungerede for Portland Timbers 2, og selv om man har et par stærke kreative kræfter i Tomas Granitto og Villyan Bijev og til denne kamp bliver forstærket i angrebet af unge Jeremy Ebobisse, som Portland Timbers valgte i første runde af årets SuperDraft, så kan man igen få svært ved at skabe chancer mod et solidt SPR-hold, der i første runde også kun tillod en scoring efter en dødbold.

Hjemmeholdet mangler som sagt Salloi og Blessing, der begge scorede i seneste sejr, til aftenens kamp. Det er store svækkelser til offensiven, der dog bliver forstærket af Mark Anthony Gonzalez, der med ni mål var klubbens topscorer sidste år. Han vender tilbage efter landsholdstjeneste med det canadiske u23-mandskab.

Defensiven bliver dog også forstærket hos Swope Park Rangers. Den stærke forsvarsspiller Erik Palmer-Brown, der tilbragte sidste år på udlån hos Porto B i Portugal, er blevet udlejet fra førsteholdet til denne kamp, mens målmand Adrian Zendejas og forsvarsspiller Colton Storm er forblevet hos USL-klubben. Og back/kantspiller Tyler Pasher kommer ned fra førsteholdet.

Det er to hold med offensive kvaliteter, men med de to trupper har jeg svært ved at se, at det skulle være mere end 50/50 chance for, at vi får en målrig affære med mindst tre mål. Og da Bet365 belønner under 2,5 scoringer med pæne 2,10, giver vi den et skud.

Tippet onsdag 29 marts 2017 - 09:30

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03