Eksperten:
W-betteren
Dato:
torsdag 30 marts 2017 - 20:00
Kamp:
Manchester City(K) - Fortuna Hjørring(K)
Liga:
Champions League - Kvinder
Udfald:
Manchester City(K) vinder 1.halvleg
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
1,56
Chancevurdering:
67%
Spilbar ned til:
1,49
Betvalue:
105%
Bookmaker:
http://bit.ly/2aY0Jgm

Vi skal en tur til kvindernes Champions League, hvor vores egne Fortuna Hjørring er oppe imod Manchester City.

Vi er fremme ved kvartfinalerne, hvor der efterhånden kun er de store hold tilbage - og desværre er jeg ret sikker på at dette også bliver endestationen for Fortuna Hjørring.

City vandt den første kamp i Hjørring med 1-0, og det kunne sagtens have blevet til en større sejr til storholdet. Oliesheikens penge er nemlig også dryppet af på kvindeholdet, som tæller nogle af de allerstørste spillere i verden.
På hjemmebane har de uhyggelige stats, og de kommer da også til kampen her med 4-2-0 for de sidste 6 kampe.
I de  4 sejre,har City ført ved pausen i de 3 af kampene. Og de har kun lukket mål ind i første halvleg i en af de seneste 6 kampe.
Engelsk damefodbold er i stormende fremgang, og i sidste runde så vi hvor stærke City var, da de sendte Brøndby ud af turneringen.
City er en klasse over Fortuna Hjørring, og oddset på en hjemmesejr er da også helt nede i 1,20 - hvor jeg ikke mener det er interessant.
Til gengæld kan vi få odds 1,56 på at City fører ved pausen, og det er altså pænt over markedet. Bet365 har således mest omsætning på disse spil - og de er helt nede i 1,44.
Et sådan spread er for godt til at lade ligge, og efter den store klasseforskel i første kamp - så tror jeg desværre godt at Fortuna kunne få en afklapsning her.
Jeg spiller 2 units på at City fører ved pausen.

Tippet onsdag 29 marts 2017 - 14:16

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03