Eksperten:
MLSoccer
Dato:
lørdag 01 april 2017 - 04:00
Kamp:
Seattle Sounders - Atlanta United
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Under 2,5 mål
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
2,18
Chancevurdering:
48%
Spilbar ned til:
2,08
Betvalue:
105%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF

Atlanta United har været et friskt pust til Major League Soccer, siden klubben kom med fra starten af denne sæson. Det nye MLS-mandskab har vist, at man har ligaens nok mest spændende offensiv, men alligevel er der ikke garanti for mål, når de i nat gæster Seattle Sounders.

Hjemmeholdet har også et stærkt angreb med flere målfarlige spillere, og på papiret ligner det måske en målrig kamp. Begge mandskaber er dog ramt af fravær til offensive profiler og står samtidigt solidt defensivt, hvorfor jeg også ser chancen for få mål større end bookmakerne.

Hos Atlanta United kom landsholdspausen på et skidt tidspunkt. Topscorer Josef Martinez, der har fundet netmaskerne fem gange i de første tre kampe, er blevet ramt af en skade, der med sikkerhed holder ham ude af aftenens opgør. Derudover har profilerne Miguel Almiron og Carlos Carmona været på landsholdstjeneste og er først lige vendt tilbage efter lange rejser. Det samme gør sig gældende for den naturlige Martinez-afløser Kenwyne Jones, og det er alle tre tvivlsomme til kampen - i hvert fald til startopstillingen.

Noget lignende gør sig gældende for Seattle Sounders. Spidsangriber Jordan Morris måtte forlade landsholdslejren tidligt med en ankelskade, og selv om han ikke er meldt 100 procent ude af denne kamp, så er det yderst tvivlsomt, at han er med. Det er for tidligt på sæsonen at gamble med en af holdets profiler, og jeg tror derfor, at han helt sidder over.

Offensive stjerner som Clint Dempsey og Nicolas Lodeiro samt de defensive profiler Joevin Jones og Roman Torres har alle været på landsholdstjeneste og er også vendt sent hjem. Det er dog umiddelbart kun Dempsey og Torres, der kan tænkes ikke at være med her. Især Dempsey, der scorede fire mål i de to landskampe, er der tvivl om, efter han først for nyligt vendte tilbage til fodboldbanen efter hjerteproblemer.

Seattle Sounders har haft lidt defensive problemer i starten af denne sæson, og man kan kun takke en noget uskarp Bradley Wright-Phillips for, at man blot lukkede ét mål ind senest. Men defensiven er stærk på papiret og viste sidste år, at man sagtens kan lukke af. Med offensive profiler - formentligt - ude, bliver det endnu vigtigere at lukke af, og defensiven kommer sandsynligvis i større fokus her.

Atlanta United har overrasket positivt defensivt indtil nu. Blot to mål har man lukket ind i de første tre kampe - det ene på straffespark - og generelt har man set solide ud. Målmand Alec Kann har overrasket positivt i sin første sæson som fast starter i ligaen, mens det centrale forsvar med Michael Parkhurst og Leandro Gonzalez Pirez også har set solidt ud.

Det er klart, at det svækker oddset og ændrer i min chancevurdering, hvis de tvivlsomme offensive profiler alle er med. Det forventer jeg dog ikke, og jeg tror heller ikke, at odds 2,18 står til kampstart på dette spil.

Tippet fredag 31 marts 2017 - 12:53

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03