Eksperten:
MLSoccer
Dato:
søndag 02 april 2017 - 04:00
Kamp:
Vancouver Whitecaps - LA Galaxy
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
X2
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
1,66
Chancevurdering:
63%
Spilbar ned til:
1,59
Betvalue:
105%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

LA Galaxy og Vancouver Whitecaps er begge kommet skidt fra start på den nuværende sæson, hvor både udvisninger og skader har kostet dyrt for begge klubber. De tørner sammen natten til søndag, og her finder vi værdien hos udeholdet.

Alt tyder nemlig på, at LA Galaxy får flere af profilerne tilbage og kan stille stærkere, end de tidligere har gjort i sæsonen. Og Vancouver Whitecaps får profiler tilbage, men på papiret ligner LA Galaxy stadig et stærkere hold.

Gyasi Zardes og Ashley Cole er begge med for første gang i sæsonen, mens Jermaine Jones, Jelle van Damme og Giovani dos Santos også vender tilbage fra hhv. landsholdstjeneste, karantæne og skade. Alle fem forventer at gå direkte tilbage i startopstillingen og forstærke det mandskab, der er kommet skidt fra start med tre point efter tre kampe.

LA Galaxy har en stærk defensiv, selv om man stadig mangler enkelte spillere, og de har evnen til at lukke ned for en svækket og skidt kørende Vancouver Whitecaps-offensiv. Offensivt mangler man Sebastian Lletget, der ellers var startet stærkt, men Romain Alessandrini spillede sig for alvor varm og lavede to assists, da LA Galaxy senest vandt 2-1 og Real Salt Lake. Selv om Lletget er en dygtig spiller, så bør man have folk til startopstillingen, der kan træde ind i hans sted.

Hos Vancouver Whitecaps vender David Ousted tilbage efter halvanden kamp på sidelinjen på grund af et rødt kort. Reserven stod godt senest, men der er ingen tvivl om, at den danske målmand er en massiv forstærkning i forhold til ham. Man har dog andre vigtige fravær, og den canadiske danskerklub kan få svært ved at hente sæsonens første sejr.

Den offensive profil Kekuta Manneh er sendt til Columbus Crew torsdag nat i bytte for Tony Tchani - der formentligt ikke får spilletid her. Ude er også den offensive profil Brek Shea, der har karantæne, og mens Christian Bolaños og forsvarsspilleren Kendall Waston lige kommer fra et par hårde landskampe.

Selv om Vancouver Whitecaps har flere dygtige og lynhurtige folk i angrebet, så er man svækkede, og stjernen Fredy Montero, der inden sæsonen blev hentet hjem fra Kina, leder stadig efter sit første ligamål, mens canadierne altså leder efter sæsonens første sejr.

Vi finder værdi i, at danskerklubben lige må vente minimum én weekend med at få den sejr, og at LA Galaxy snupper minimum det ene point i opgøret.

Tippet fredag 31 marts 2017 - 15:46

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03