Eksperten:
MLSoccer
Dato:
lørdag 01 april 2017 - 23:00
Kamp:
Pittsburgh Riverhounds - FC Cincinnati
Liga:
United Soccer League
Udfald:
Over 2,5
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
1,85
Chancevurdering:
58%
Spilbar ned til:
1,72
Betvalue:
107%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
YouTube

Det er to stærke angreb og knap som gode forsvar, der lørdag aften tørner sammen i United Soccer League, når Pittsburgh Riverhounds får besøg af FC Cincinnati. Begge hold gik over 2,5-grænsen i deres første sæsonkamp, og vi finder værdi i, at det samme sker her.

Der var hele seks mål, da Pittsburgh Riverhounds mødte New York Red Bulls II i første runde. Her imponerede især angriberen Corey Hertzog, der med to mål blev kåret til rundens bedste spiller. Den 26-årige angriber med en MLS-fortid har været god i hans tid i klubben, og han kan igen give store problemer for modstanderholdet.

Men udeholdet kan i den grad også lege med foran modstandernes mål. Forud for denne sæson har klubben hentet den tidligere Superliga-bomber Djiby Fall. Han er efterhånden blevet 31 år og har haft småt med succes, siden han forlod Danmark. Han scorede dog i sin debut og så generelt god ud, og på dette niveau er han en mand, jeg forventer mig store ting af.

Offensiven hos udeholdet tækker blandt andet også de tidligere MLS-spillere Andrew Wiedeman og Andy Craven, og der bør være mulighed for scoringer mod et Pittsburgh Riverhounds-forsvar, der i den grad var til at tale med senest.

Vi krydser fingre for endnu et målrigt opgør og takker ja til 1,85 på mindst tre scoringer i lørdags opgør.

Tippet lørdag 01 april 2017 - 02:45

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03