Eksperten:
MLSoccer
Dato:
søndag 02 april 2017 - 00:00
Kamp:
Real Monarchs SLC - Phoenix Rising FC
Liga:
United Soccer League
Udfald:
2 (DNB)
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
2,20
Chancevurdering:
47%
Spilbar ned til:
2,13
Betvalue:
103%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
YouTube

Det har været en begivenhedsrig uge for Real Monarchs SLC, der startede sæsonen godt, da man i weekenden besejrede Portland Timbers 2 med 2-1. Man har en god trup og kan godt nå langt i år, men optakten til denne kamp har været præget af trænerskifte.

TIdligere på ugen hentede førsteholdet, MLS-klubben Real Salt Lake, nemlig cheftræner Mike Petke op som erfarings for fyrede Jeff Cessar. Petke, der ellers først for nylig blev ansat hos Real Monarchs SLC, nåede blot at stå i spidsen for USL-klubben i én kamp, og hans afgang har uden tvivl fyldt meget i forberedelserne til denne kamp.

Den midlertidige afløser, 35-årige Mark Briggs, har et godt og talentfuldt hold at arbejde med, men man kan nemt få problemer i denne kamp. Selv om Phoenix Rising FC skuffede i første kamp, har de et yderst spændende hold, og det forventes, at de blandt sig i toppen i år.

Det storsatsende mandskab tabte 1-0 til Toronto FC II - med flere førsteholdsspillere - på en udsolgt hjemmebane og har derfor en del at revanchere her. Klubben har satset stort inden sæsonen og blandt andet hentet den tidligere Premier League-profil Shaun Wright-Phillips samt den rutinerede mexicanske bomber Omar Bravo. Begge er godt nok kommet op i årene, men de bør have en sæson eller to tilbage i sig - især på dette niveau.

Derudover har udeholdet flere spændende spillere som Alessandro Riggi og Matt Watson, mens stærke rygter sender Didier Drogba til det storsatsende mandskab - selv om det dog ikke er noget, der får direkte betydning her.

Udeholdet var gode mod et Toronto FC II-mandskab med flere førsteholdsfolk og havde fortjent mere end 0 point. Det skal vi dog ikke brokke os for meget over, for det har nok været med til at trække oddset på udesejren et stykke op, så vi kan presse lidt værdi ud af den.

Vi vælger den lidt mere sikre variant, hvor vi får pengene tilbage, hvis kampen slutter uden vinder.

Tippet lørdag 01 april 2017 - 03:04

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03