Eksperten:
MLSoccer
Dato:
lørdag 01 april 2017 - 22:00
Kamp:
Columbus Crew - Orlando City SC
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Over 4 kort (asian)
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
1,95
Chancevurdering:
53%
Spilbar ned til:
1,89
Betvalue:
103%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
Eurosport 2

Columbus Crew og Orlando City SC tørner sammen lørdag aften, og her er det José Carlos Rivero, der passer fløjten. Det plejer at betyde mange kort, og vi finder værdi i, at det samme sker lørdag aften.

Han har indtil videre dømt to kampe i denne sæson - med otte gule kort og ét rødt kort til følge. Dermed er han fortsat i stilen fra de seneste sæsoner, hvor han har vist, at han ikke er glad for at holde kortene i lommen.

Her passede han fløjten 12 gange med 50 gule kort og to røde til følge - 4,17 og 0,17 i snit. Året før dømte han 19 kampe, hvor han i snit uddelte 3.58 gule og 0,26 røde kort per kamp. Generelt er han hurtig til at uddele kort, og vi håber på, at han fortsætter den stil i dag.

Han er ikke en dommer, der holder sine kort i lommen, hvis han kan undgå det - og når Columbus Crew spiller, kan der meget vel komme situationer, hvor der kan gives advarsler. Klubben har nogle hurtige og teknisk stærke folk oppe foran, og man er dygtige på kontraangreb. Det kan tvinge Orlando City SC til at lave et frispark og trække en advarsel.

Begge hold er kommet stærkt fra start i sæsonen og vil være opsatte på at fortsætte de positive takter. Det er et semi-rivalopgør, og der plejer at være stor tænding på, når de to hold mødes. Det kan der meget vel også komme her, og kender jeg José Carlos Rivero ret, så kan det også betyde kort.

Både United og Bet365 har over 3,5-varianten, men spillet er helt nede omkring 1,60 og grænser sig i bedste fald til værdi. Her går vi efter det lidt højere odds og får pengene tilbage, hvis vi blot rammer de præcis fire kort, der skal til for at vinde det andet spil.

OBS: Gult kort tæller for ét, rødt kort tæller for to.

Tippet lørdag 01 april 2017 - 03:30

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03