Eksperten:
W-betteren
Dato:
mandag 03 april 2017 - 19:00
Kamp:
Sønderjyske - FC København
Liga:
Superligaen
Udfald:
Under 2 mål (asian)
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
2,40
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Tv:
TV3sport1

Vi skal til mesterskabsslutspillet i Superligaen, hvor mesterskabet dog må siges at være afgjort allerede. FCK har et forspring på 9 point ned til Brøndby før denne kamp, og det ville være en sensation hvis de satte det over styr.

I aften skal de så møde Sønderjyske, som endte på en flot 4.plads i gruppespillet.
Det gjorde de især på grund af en fantastisk flot afslutning, hvor de vandt de 3 sidste kampe. Alle disse kampe blev vundet med 1-0, og Sønderjyskes defensiv har været utrolig stærk på det sidste.
I aften kommer de så op imod et FCK hold, hvor mange af spillerne har været ude og spille landskamp. Det bør give hjemmeholdet en lille fordel, og med Lyngbys nederlag, kan Sønderjyske faktisk kravle op på 3.pladsen med bare 1 point imod FCK.
FCK har dog endnu ikke tabt i denne sæson, og er bestemt ikke et hold man bare lige slår. Deres forsvar er ligaens bedste, og det er det de primært har bygget deres sæson op omkring. Især på udebane, hvor 0-0, eller en smal 1-0 sejr til FCK har været de typiske resultater.
FCK vil være tilfreds med 1 point her - og det tror jeg egentlig også at Sønderjyske er.
Jeg kan godt forestille mig at det bliver en chancefattig kamp, hvor der kun scores 1 gang.
Vi kan få Under 2 mål (asian), hvor vi altså får pengene tilbage i tilfælde af præcist 2 mål, til odds 2,40 - og det mener jeg er et lille spil værd.
Jeg satser en enkelt unit her.

Tippet mandag 03 april 2017 - 15:37

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03