Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 05 april 2017 - 19:30
Kamp:
Barcelona - Sevilla
Liga:
Primera Divsion
Udfald:
X ved pausen
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
3,30
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Tv:
TV3sport2

Vi skal en tur til La Liga, hvor Barcelona jagter det pointforspring som rivalerne fra Real Madrid har opbygget. Onsdag skal Barca så i ilden igen, og denne gang er det en ikke helt let hjemmekamp imod rækkens nummer 4, Sevilla.

Udeholdet har været i svag form, og er kun 2-3-1 for deres sidste 6 ligakampe. Samtidig er de røget ud af Champions League til Leicester - og hvis deres flotte sæson ikke skal smuldre, så skal de til at tage sig sammen.
De er inden opgøret her  a' point med Atletico Madrid på 3.pladsen - og vil helt sikkert være tilfredse med 1 point på Nou Camp.
Det får de svært ved at hente, for Barca er ved at finde formen igen. De er 5-0-1 for de sidste 6 kampe og er da også klar favorit her.
1-tallet er dog helt nede i 1,25, og der mener jeg simpelhen at man undervurderer Sevilla.
De er et svært hold at score imod, og selvom Barca har ligaens bedste angreb - så tror jeg altså ikke på at det bliver en walk over her.
Ihvertfald mener jeg at odds 3,30 på uafgjort ved pausen er for meget, og lad os kigge lidt på hvorfor.
Barca har godt nok vundet de sidste 5 indbyrdes opgør, men hele 4 ud af disse har stået uafgjort ved pausen. Samtidig er Sevilla som sagt gode defensivt, og har kun været bagud i 2 ud af deres seneste 6 kampe - på trods af en svær periode.
Barca har lavet masser af mål på det sidste, men også klart flest i anden halvleg.
De har således "kun" ført i1 ud af de sidste 3 kampe og det har altså været imod Granada, Valencia og Deportivo - som er dårligere hold end Sevilla.

Tippet mandag 03 april 2017 - 22:36

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03