Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 11 april 2017 - 20:45
Kamp:
Juventus - Barcelona
Liga:
Champions League
Udfald:
Juventus +0 asian
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
1,86
Chancevurdering:
57%
Spilbar ned til:
1,75
Betvalue:
106%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
3+

nb! Spillet her er det samme som "draw no bet", hvor vi altså vinder ved Juventus sejr - og får indsatsen tilbage i tilfælde af uafgjort.

Og spillet er bestemt ikke dumt.
Godt nok er Barcelona gode, men de har altså ikke gang i en helt fantastisk sæson - og der har bestemt været flere svaghedstegn. De er godt nok 5-0-1 for de sidste 6 kampe, men lige nu mener jeg faktisk at Juventus er på højde med Barcelona - og så er italienerne altså fantastiske på eget græs.
De har således vundet ALLE kampe i ALLE turneringer, på Juventus Stadium i denne sæson, og selvom modstanderen hedder Barcelona, så kommer de ikke til at ændre koncept.
Juventus defensiv er bundsolid, og i deres 15 hjemmekampe i ligaen hedder målscoren da også flotte 38-8. Juventus har præsteret clean sheets i godt og vel halvdelen af deres kampe i denne sæson og selv med angribere som Messi, Neymar og Suarez - så får Barcelona svært ved at få scoret.
Op til kampen her har Juventus også vist bedre form end Barcelona.
De kommer som ubesejrede i de sidste 11 kampe, hvor Barcelona har tabt 2 af deres sidste 11 kampe. 
I mine øjne er chancevurderingen forkert her, og med så stærk en hjemmebane som Juventus har - så vil jeg tro at spillet her falder op til kampstart.
Jeg går tidligt ind, og sparker 3 units afsted.

Tippet mandag 03 april 2017 - 23:12

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03