Eksperten:
MLSoccer
Dato:
søndag 09 april 2017 - 02:00
Kamp:
FC Dallas - Minnesota United
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Over 1,5 mål af Minnesota
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
3,70
Chancevurdering:
28%
Spilbar ned til:
3,57
Betvalue:
104%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF

Minnesota United har fået en noget blandet start på Major League Soccer. Pointmæssigt har den ikke været god, men klubben fik første sejr i seneste runde, og måske er der bedre tider på vej for ligaens nyeste mandskab.

Lørdag nat kommer de dog på en svær opgave ude mod et stærkt FC Dallas-mandskab. Men selv om de - med rette - er store underdogs i kampen, så tror jeg faktisk, at de har bedre chancer for at være med, end bookmakerne mener. I hvert fald offensivt.

Angreber har nemlig været ganske godt i starten af sæsonen, og det er primært defensiven, der har kostet dyrt. Offensivt har man nemlig scoret hele ti mål i sæsonens første fem kampe. Tre gange har man scoret mindst to gange, og vi finder værdi i, at de gør det igen i denne kamp.

Især Christian Ramirez og Kevin Molino har vist sig som stærke kræfter. Mens Molino allerede havde bevist sig i MLS inden sæson, så havde Ramirez kun scoret mål - mange mål - i landets næstbedste række. Han har allerede nu vist, at

Man skal være opmærksom på, at FC Dallas er et rigtigt stærkt hold - især på eget græs. Her taber man sjældent, og man lukker faktisk heller ikke ret mange mål ind. Blot én gang i de seneste 14 hjemmekampe i ligaen har man lukket mindst to mål ind, og statistikken er altså ikke med os på dette spil.

FC Dallas kommer dog lige fra en hård Champions League-kamp. I midtugen havde man en lang og krævende rejse til Mexico, hvor man også måtte se sig slået 3-1 og elimineret af Champions League-semifinalen på en scoring i 92. minut. Her stillede man i stærkeste opstilling, og både rejsen og nederlaget kan tage hårdt på mandskabet til denne kamp.

Hjemmeholdet fra FC Dallas må desuden undvære den tidligere Premier League-forsvarsspiller Maynor Figueroa, der har fået karantæne. Han har været en stor profil, siden han kom til klubben sidste år, og han har spillet fuld tid i holdets tre første kamp. Det er et klart slag for defensiven, at han er ude.

Minnesota United har forstærket på midtbanen og defensiven forud for denne kamp, hvor Sam Cronin og Marc Burch er hentet hos Colorado Rapids. Det vides dog ikke, om de er med til denne kamp, og umiddelbart betyder det heller ikke så meget for spillet.

Tippet lørdag 08 april 2017 - 15:58

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03