Eksperten:
W-betteren
Dato:
torsdag 20 april 2017 - 21:05
Kamp:
Manchester Utd - Anderlecht
Liga:
Europa League
Udfald:
Anderlecht +2 asian hcp
Resultat:
Vundet
Units:
3
Odds:
1,68
Bookmaker:
http://bit.ly/2kLyar7
Tv:
6'eren

Vi skal en tur til Europa League, hvor Manchester United skal forsøge at slå Anderlecht ud efter 1-1 i den første kamp i Belgien.

United er selvfølgelig favoritter her, men et i lyset af deres form og spil i denne sæson - så er jeg meget uenig med bookmakerne i hvor store favoritter de skal være.
I skrivende stund er et 1-tal helt nede i 1,29 - hvilket er komplet latterligt.
Istedet er jeg gået den modsatte vej, og har kigget mig lidt lun på Anderlecht... Eller ihvertfald på at de ikke får en øretæve.
Det har jeg af flere årsager.
Del har United langt fra været skræmmende på Old trafford i denne sæson, hvor de kun er det 7.bedste hjemmehold i Premier League. Desuden er Anderlecht altså et rigtigt stærkt hold, som fører ligaen i Belgien - og som kun har lukket 19 mål ind i deres 15 udekampe i ligaen.
De er 8-3-4 ude i ligaen, og i Europa League har de kun tabt 2 ud af 11 kampe. 
De kommer til Old Trafford, som ubesejrede i de seneste 7 kampe - og selvom de måske ikke vinder - så tror jeg ikke de taber stort.
Vi kan hente odds 1,68 på Anderlecht +2 asian, hvor vi vinder i tilfælde af Anderlecht sejr, uafgjort eller en 1-måls sejr til United.
Vinder United med 2 mål får vi indsatsen retur, og kun hvis de vinder med 3 eller mere - taber vi bettet.
Det syntes jeg er et flot odds. For selvom United er ubesejrede i 22 Premier League kampe i streg - så er de fleste endt uafgjort. De har kun vundet 1 ud af deres sidste 13 kampe med mere end 2 mål, og i klassisk Mourinho stil vindes de fleste med 1 mål.
En 1-måls sejr er også nok for United til at gå videre i aften, og med et tætpakket program med 4 kampe indenfor 10 dage - så tror jeg at United tager den med ro hvis de endelig skulle komme foran med 2 kasser.
Jeg spiller units på at Anderlecht ikke bliver tværet ud her.

Tippet onsdag 19 april 2017 - 13:20

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03