Eksperten:
MLSoccer
Dato:
søndag 30 april 2017 - 02:00
Kamp:
Minnesota United - San José Earthquakes
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Rødt kort uddelt
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
4,25
Chancevurdering:
25%
Spilbar ned til:
4
Betvalue:
106%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF

Ted Unkel får sin tredje kamp som dommer i denne sæson - og det er i mine øjne tre for meget. Den ellers så rutinerede dommer har en evne til altid at komme i centrum, når han dømmer, og han er hverken bange for at pege på straffesparkspletten eller dele kort ud.

I hans to første kampe har han givet syv gule kort og ét rødt. Det er faktisk lavt for ham, og derfor tror jeg også, at Unibet er lit for gavmilde med linjen til denne kamp mellem to hold, der begge har spillere, der kan trække kort til sig.

Sidste år dømte Ted Unkel 12 kampe med 49 gule kort og seks røde - 4,08 og 0,5 i snit - mens han i 17 kampe året før gav 82 gule kort og syv røde - 4,82 og 0,41 i snit. Der kan derfor ikke være tvivl om, at han er glad for at dele kort ud.

Han er den mest udskældte dommer i Major League Soccer, og det er formentligt også årsagen til, at han for det meste har dømt i landets næstbedste række i år. Det kan være, at degraderingen får ham til at tænke lidt over måden at dømme på, men jeg tror det ikke. Han er glad for at være i centrum, og han er på ingen måde bange for at træffe en kontroversiel beslutning.

Det håber vi, at han også gør her. I hvert fald kan vi ikke komme under 25 procent chance for, at han fisker et rødt kort frem.

Tippet onsdag 26 april 2017 - 22:36

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03