Eksperten:
W-betteren
Dato:
mandag 01 maj 2017 - 17:30
Kamp:
Sirius - Jönköpings Södra
Liga:
Allsvenskan
Udfald:
X ved pausen
Resultat:
Vundet
Units:
2
Odds:
2,25
Chancevurdering:
46%
Spilbar ned til:
2,17
Betvalue:
104%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P

Vi skal en tur til Allsvenskan, som er igang med 6.runde.

Et af de store samtaleemner, er hvor godt oprykkerne fra Sirius er kommet igang i ligaen. Sirius startede med 3 sejre og et enkelt nederlag, inden det i sidste runde blev til et smalt 1-0 nederlag til normalt hjemmestærke AIK.
Sirius har især imponeret med et stærkt forsvar, som i de første 5 kampe kun har lukket 3 mål ind. I de første 7 kampe er det altså allerede blevet til 3 cleansheets, og der er meget der peger på få mål igen i kampen imod Jönköpings Södra.
I ingen af Sirius kampe har begge hold således scoret.
Jönköpings Södras angreb kan altså godt komme på en prøve her mandag - og de skal finde bedre takter frem end i sidste kamp - hvor de tabte 3-0 ude til Norrkoping.
I mine øjne er der altså en del der peger på en målfattig kamp her, og under 2.5 linien er da også på vej ned. Lige nu kan spillet findes til 1,87, som i mine øjne er lige på grænsen. Kigger vi på sæsonen indtil videre, så har de to hold ligget i hver sin ende af målskalaen. Alle Sirius kampe er således gået under 2.5 mål, imens alle Jönköpings Södras kampe har været over 2.5 mål.
Til 1,87, er jeg ikke interesseret i under spillet - men har istedet kigget på uafgjort ved pausen.
Det spil bør i mine øjne ligge lidt over 2,10 - og det er også her de fleste bookies er. En enkelt er dog i 2,25, hvilket virker i overkanten.
Kigger vi på de første 5 kampe for hvert hold, så har der stået uafgjort ved pausen i 3/5 af Sirius kampe og i 1 ud af 5 af Jönköpings Södras kampe.
Det er 4/10 og altså spot on på oddset. 
Men kigger vi på de indbyrdes, så har der stået uafgjort i 3 ud af de seneste 5 kampe - og i de andre to har det ene hold kun først med 1 mål.
I en kamp hvor vi forventer få mål, og hvor hjemmeholdet er svag favorit - så er X'et ved pausen til 2,25 et fint spil.
Jeg går med 2 units på uafgjort ved pausen.

Tippet søndag 30 april 2017 - 23:16

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03