Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 24 maj 2017 - 20:45
Kamp:
Ajax - Man Utd (Neutral bane)
Liga:
Europa League
Udfald:
Ajax +0,5 asian
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
2,01
Chancevurdering:
53%
Spilbar ned til:
1,89
Betvalue:
107%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
6'eren
Vi skal til Europa League finalen, som spilles i Sverige onsdag – og står imellem Ajax og Manchester United.
Bookmakerne har United som favorit til omkring odds 1,90  - hvilket jeg syntes er for lavt. Ajax er et godt hold, som på trods af et ”tabt” mesterskab i Æresdivisionen har gang i en flot sæson. I hvert fald hvis de løfter Europa League trofæet. Det bliver selvfølgelig svært for dem, imod et stærkt hold som United. 
De røde djævle har dog været i en skidt forfatning på det sidste, og så mener jeg at bookmakerne totalt ignorerer det faktum at United er uden flere af deres stærkeste spillere. Zlatan, deres suveræne topscorer i denne sæson er ude. Men måske endnu mere vigtigt, i hvert fald for dette spil, så mangler de flere af deres forsvarsspillere. Eric Bailly som i min bog er deres bedste centre back har karantæne,og med Rojo ude bliver det et alternativt centerforsvar. Især fordi, Smalling også er tvivlsom – hvilket altså tyder på en bagkæde med Darmian,(Shaw/Young er skadet), Blind, Jones og Valencia.
Det er langt fra deres stærkeste defensiv – og derfor tror jeg på mål fra Ajax. Og så er det jo spørgsmålet hvor mange United kan lave, uden Zlatan.
United er samtidig under et enormt pres, da det kræver en sejr i denne kamp – hvis de skal i Champions League i næste sæson. Er det et pres som spillere som Rashford, Darmian og Lindgaard kan præstere under? – Jeg kan godt have mine tvivl.
I hvert fald mener jeg kampen er mere åben end bookmakerne gør – og at det bliver en tæt dyst. En tæt dyst i en finale ser vi tit gå i forlænget spilletid, fordi holdene sjældent satser alt for meget når der står uafgjort i anden halvleg. Baseret på det, så kan jeg godt lide draw no bet spillene og halvgarderingerne i disse kampe. I skrivende stund kan vi få odds 2,01 på AJAX +0,5 asian, hvilket altså betyder at vi vinder væddemålet hvis kampen ender uafgjort efter 90 minutter – eller at Ajax inder.
Til sammenligning giver Unibet kun 1,87 på 1X halvgarderingen – som altså er det samme spil.
Ajax kommer med noget nær stærkeste opstilling – og de kommer til at give United problemer her.
Jeg skyder 3 units efter Ajax +0,5 asian til odds 2,01, og mener at den er spilbar ned til omkring 1,90.

Tippet tirsdag 23 maj 2017 - 23:29

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03