Eksperten:
MLSoccer
Dato:
lørdag 27 maj 2017 - 20:30
Kamp:
Seattle Sounders - Portland Timbers
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Over 4,0 kort (asian)
Resultat:
Tabt
Units:
5
Odds:
2,025
Chancevurdering:
55%
Spilbar ned til:
1,82
Betvalue:
111%
Bookmaker:
http://bit.ly/QewC8P
Tv:
Eurosport 2

Det plejer at gå vildt for sig, når Portland Timbers og Seattle Sounders møder hinanden, og lørdag aften kan det meget vel gøre det igen. Vi satser i hvert fald på, at kampens dommer, Mark Geiger, får fundet en masse kort frem.

Den ellers så rutinerede dommer har det har det med at tabe hovedet og sætte sig selv i fokus i nogle kampe, og han er glad for at give kort - og det kan han meget vel komme til at give her.

Det er nemlig et rivalopgør, som ingen af de to hold på nogen måde vil tabe. Der plejer at være høj tænding og vilde tacklinger, og hvis Mark Geiger ikke får styr på kampen fra første fløjt, så kan det ende med at blive grimt.

Geiger har indtil videre dømt seks kampe i denne sæson med 18 gule kort og ét rødt til følge. Det er en smule lavere, end han gav sidste år. Der tildelte han i gennemsnit fire gule kort per kamp, mens han året inden også snittede tre gule kort per kamp.

Det trækker lidt ned for spillet, at Seattle Sounders er det hold i ligaen, der begår færrest frispark - 8,6 i snit. Det er få og naturligvis noget, man skal have i tankerne. Jeg tror dog, at man kommer til at begå flere i denne kamp - i hvert fald hvis man følger traditionerne mod rivalerne, og jeg ser ingen grund til, at det ikke skal ske.

Vi vælger asian-varianten, hvor vi får pengene tilbage, hvis der kun kommer fire kort, mens alt derunder er tabt.

Gult kort tæller for ét. Rødt kort tæller for to. Hver spiller kan maksimalt få tre point.

Tippet lørdag 27 maj 2017 - 01:31

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03