Eksperten:
W-betteren
Dato:
søndag 18 juni 2017 - 18:00
Kamp:
Racing Santander - Barcelona B
Liga:
Segunda B playoffs (Spanien)
Udfald:
Uafgjort (X)
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
3,90
Bookmaker:
http://bit.ly/1gBKEaI

Vi skal en tur til Spanien, hvor der i Segunda B rækken er playoff om oprykning. Jeg har ikke det store kendskab til ligaen, og går derfor forsigtigt til værks i forhold til antal units.

Dog er der så meget statistisk skævt her, at jeg vælger at smide en enkelt unit efter X'et.
For det første er kampen den første af to i et playoff program, disse kampe er ofte tætte - og udeholdet vil som regel være tilfredse med uafgjort. Barcelona B er underdog her, og vil uden tvivl også gerne sælge denne kamp for et uafgjort resultat.
Det skal dog siges at Racing har præsteret godet hele sæsonen, og også kommer til opgøret her med 5-0-1 for de sidste kampe. Barcelona har hutlet sig lidt igennem playoff spillet, efter at de var stærke i de indledende grupper.
Kigger vi på de indbyrdes opgør, så er de sidste to kampe dog endt uafgjort - og med det i baghovedet - så virker odds 3,90 altså højt her.
Den primære grund til at jeg faldt over spillet var da også at dette  odds er helt skævt i forhold til resten af markedet.
Her ligger alle andre bookmakere i 3,50-3,60, og så er der altså langt op til de 3,90.
Oddset på en hjemmesejr er i fald, så træd forsigtigt her - men alt over odds 3,75 på uafgjort er i mine øjne spilbart her.
Jeg skyder en enkelt unit afsted.

Tippet fredag 16 juni 2017 - 22:18

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:01