Eksperten:
MLSoccer
Dato:
søndag 18 juni 2017 - 23:00
Kamp:
Philadelphia Union - New York Red Bulls
Liga:
Major League Soccer
Udfald:
Over 4,5 kort
Resultat:
Vundet
Units:
5
Odds:
2,10
Chancevurdering:
53%
Spilbar ned til:
1,89
Betvalue:
111%
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF
Tv:
Eurosport 1

Der plejer altid at være tænding på, når Philadelphia Union og New York Red Bulls tørner sammen. De to hold hader hinanden - ligesom de andre sportshold i de to byer gør - og der er derfor lagt op til endnu en intens kamp søndag aften.

Begge hold ligger på placeringer i tabellen, hvor de skal have point i kampen, og der er formentligt ingen af de to mandskaber, der vil stille sig tilfreds med blot at tage ét point med fra kampen. Det kan give en hård kamp med masser af tænding - og frustrationer hos det hold, der kommer bagud.

Det er Allen Chapman, der passer fløjten. Det plejer at give mange kort, og selv om han snit ligger lige under dagens linje på 4,5 kort, så mener jeg, at rivalopgøret - som man vel godt kan kalde det - nemt kan komme til at trække lidt ekstra kort.

I år har den rutinerede dommer givet 39 kort i ti kampe - 3,9 i snit - mens han sidste år gav 55 i 14 kampe - et snit på 3,93. I 2015 tildelte han 3,83 gule kort i snit per kamp, mens han i 2014 gav hele 4,3 kort per kamp.

Der er altså tale om en dommer, der ikke er bange for at finde kortet frem, hvis det er nødvendigt. Og han kan meget vel ende med at gøre det tidligt her for at lægge linjen - og så kan det ende med mange kort.

Det er dog værd at bemærke, at hjemmeholdet formentligt er nødt til at se bort fra en af holdets helt store profiler, den amerikanske landsholdsspiller Alejandro Bedoya. Han er den spiller i ligaen, der begår flest frispark - 2,5 per kamp - og han trækker i snit et kort cirka hver tredje kamp. Det er positivt for spillet, hvis han - mod forventning - bliver klar.

En anden lille sidebemærkning er, at Ted Unkel er fjerdedommer. Han laver nogle sindssyge ting og får til tider en hjerneblødning og stanger røde kort ud til højre og venstre - og som fjerdedommer har han en tendens til at gejle dommeren op i situationer, der foregår omkring ham. En hurtig søgning på Google vil vise en masse eksempler på det.

2,10 er i hvert fald et yderst godkendt odds i mine øjne, mens Bet365 ligger med 1,90 for over 4,0 kort (asian). Det kan være en mulig variant for de folk, der gerne vil spille lidt mere sikkert.

Tippet søndag 18 juni 2017 - 01:11

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:01