Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 20 juni 2017 - 17:05
Kamp:
Marin Cilic - John Isner
Liga:
ATP - Queens (London)
Udfald:
Over 12 partier i 1.sæt
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
1,66
Bookmaker:
http://bit.ly/2kLyar7

Vi skal en tur til ATP turneringen i Queens, som fungerer som opvarmning til Wimbledon. Det betyder at vi er i gang med græssæsonen, en del af ATP hvor servekongerne begynder at gå dybt i turneringerne.

To af disse mødes i denne match, hvor 4.seedede Marin Cilic fra Kroation tager imod John Isner fra USA.
Cilic er uden tvivl en mere komplet spiller end Isner, hvilket hans ATP ranking som nummer 7 også afspejler. Det er 14 pladser over Isner, men det bliver altså jævnet lidt ud på græs - hvor store Isner server marginalt bedre end Cilic.
I de to seneste matcher imellem disse spillere har Isner endda vundet - hvor seneste kamp var bare en måned siden i Rom.
Isner vil derfor komme ind til kampen her med blod på tanden, og hvis han kan få sin serv til at køre - så kan han godt blive farlig for Cilic.
Cilic er dog fint spillende, med en kvartfinale i French Open og en turneringssejr i Istanbul inden for de sidste par måneder - og jeg tror at han knækker Isner.
Det bliver dog nok et tæt første sæt, og jeg kan godt lide linien på over 12.5 partier - hvilket vi altså kun kommer i hvis den går i tie-break.
Det har 6 ud af de seneste 7 af Isners sæt været - og den statistik bliver typisk kun mere markant når det er græs matcher.
For Cilic er det tilsvarende tal 3 ud af 7.
Jeg tror på at 1.sæt går i tiebreak, og spiller en enkelt unit på det.

Tippet mandag 19 juni 2017 - 22:41

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:01