Eksperten:
Divbet
Dato:
fredag 14 juli 2017 - 18:00
Kamp:
Superliga - Nedrykker
Liga:
Alka Superliga
Udfald:
Hobro og Helsingør rykker ned
Units:
3
Odds:
3,10
Bookmaker:
http://bit.ly/1Mr7vay
Tv:
TV3+

Så er der en god håndfuld uger tilbage før vi kan læne os tilbage i fjernsynet og nyde det bedste danske fodbold vi kan få.

Superligaen står for døren og det glæder vi os til! Personligt var det en kæmpe overraskelse for mig, at Helsingør slog Viborg over to kampe. For jeg synes ikke de har det helt store og byde ind med. Samtidig har man mistet sin anføre, Rasmus Minor til Hobro, ligesom man har mistet sin kreatør og opbyggende spiller i Vito. De to er ude, og igen opgraderinger er indtil nu ikke kommet. Det man har hentet ind har primært været spillere fra lavere rækker. 
Hobro er altid svær at blive klog på. Men, jeg er sikker på at de ikke overlever, hvis de holder fast i den spillestil som de har leveret i 1. Division. Her har man i alt for mange af kampene overladt initiativet til modstanderne, som heldigvis for Hobro, ikke har været skarpe nok i de afgørende situationer. Jyderne har heller ikke hentet de helt store forstærkninger ind til holdet.
Men som man ved, kan tingene gå stærkt i fodbold. Men pt ligner det et godt odds.
Derfor tror jeg at både Hobro og Helsingør rykker ud. Hvilket også giver mening i mit andet tip, hvor jeg tror at to hold rykker ud af Alka Superligaen i år. Jeg er ret sikker på at vi får Esbjerg og Viborg at se igen efter sommerferien. 

Tippet tirsdag 27 juni 2017 - 13:03

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03