Eksperten:
W-betteren
Dato:
onsdag 28 juni 2017 - 20:00
Kamp:
Portugal - Chile
Liga:
Confederations Cup
Udfald:
Begge hold scorer i kampen
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
1,89
Chancevurdering:
55%
Spilbar ned til:
1,82
Betvalue:
104%
Bookmaker:
http://bit.ly/2kLyar7
Tv:
DR3

Vi skal en tur til Confederations cup, hvor vi nu er nået frem til semifinalerne hvor Portugal, Chile, Tyskland og Mexico skal kæmpe om titlen.

Den første kamp står imellem Portugal og Mexico, som begge har vist fine takter i turneringen.
Portugal har set stærkest ud, og kommer til kampen her efter at have spillet 2-2 imod Mexico, for derefter at slå Rusland og New Zealand.
Offensiven, med Ronaldo har set god ud - og det er uden tvivl her de er stærkest. Indtil videre har de scoret 7 gange i de første 3 kampe - og jeg tror også at de kommer på tavlen i aften. Portugal er favorit, imod et Chile mandskab som har spillet sig videre efter en sejr over Cameroun og 2 gange uafgjort imod Tyskland og Australien.
Chile er også bedst offensivt, og med spiller e som Arturo Vidal, Eduardo Vargas og Alexis Sanchez - så kommer de til at true Portugal.
Jeg forventer egentlig en åben kamp her, hvor der bliver spillet både hurtigt og offensivt. Begge hold er skarpe på omstillingerne - men der er altså også masser af spillere på banen som sparke ude fra.
At vi kan hente odds 1,89 på at begge hold scorer mener jeg er i overkanten - og de andre bookmakere er da også i 1,80 hvor de ligger højest.
Jeg spiller 2 units på at begge hold scorer i kampen.

Tippet onsdag 28 juni 2017 - 13:34

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:01