Eksperten:
W-betteren
Dato:
søndag 02 juli 2017 - 15:00
Kamp:
Jönköpings Södra - IFK Göteborg
Liga:
Allsvenskan
Udfald:
Sebastian Ohlsson scorer i kampen
Resultat:
Annulleret
Units:
3
Odds:
8,50
Bookmaker:
http://bit.ly/2kLyar7
Et virkeligt spændende spil fra den bedste svenske række.
Kampen står imellem Jönköpings Södra og IFK Göteborg, og det er en kamp hvor udeholdet er svage favoritter. Ingen af holdene har dog været i specielt god form på det sidste, hvor Jönköpings er gået 1-3-2 og IFK er 2-1-3 for de sidste 6 kampe.
Kampene har dog indeholdt godt med mål, og Jönköpings Södra har ladet deres modstandere score 7 gange i de seneste 3 kampe. De plejer også at lade IFK komme til fadet i de indbyrdes kampe, hvor IFK er 2-1-0 for de sidste 3 indbyrdes kampe og har scoret 6 mål i disse.
Jeg forventer også at IFK kommer på tavlen, 1-2 gange i kampen her – men i stedet for at kigge på et 1-X-2 spil, så er mit valg faldet på et målscorebet.
Før sæsonen fik IFK nemlig signet Sebastian om Ohlsson fra Örgryte FF i den næstbedste række. Her havde den 24-årige midtbanespiller en flot sæson, med hele 10 mål og 6 assists i 28 kampe.
Indtil videre har han ikke fået spilletid på IFK, men med Europæiske kampe og dårlig form, så kommer han måske på banen her.
Kommer han på banen, så vil han være en offensiv midtbanespiller – hvor oddset på en scoring i en kamp som denne bør ligger på 5,0-6,0 i mine øjne.
De fleste bookmakere ligger endnu lavere og er helt nede i odds 4,0.
En enkelt bookmaker er dog i flotte 8,50 – og det er simpelthen for højt.
Vær dog opmærksom på at der er en stor chance for at spilleren ikke starter på banen, og så er det vigtigt at vælge en bookmaker hvor vi får indsatsen tilbage hvis det sker.
Det gør vi her!
Jeg spiller 3 units på at Sebastian Ohlsson scorer i kampen og håber at han er med.

Tippet lørdag 01 juli 2017 - 16:53

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03