Eksperten:
W-betteren
Dato:
søndag 16 juli 2017 - 14:00
Kamp:
Brage - Team TG FF
Liga:
1. Diision Nord (Sverige)
Udfald:
Uafgjort ved pausen
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
2,67
Bookmaker:
http://bit.ly/2tFRJWj
Tv:
Nej

Vi er ude i lidt af et statbet her, da mit kendskab til de to hold er meget begrænset. Alligevel vælger jeg dog at gå med 2 units på uafgjort ved pausen, og det gør jeg af flere grunde.

For det første ligger en bookmaker helt skævt af resten af markedet. X'et ved pausen handles lige nu imellem 2,20 og 2,30, men er hos en enkelt bookmaker helt oppe i 2,67. Det er en forskel på over 16% til det næstbedste odds, og alene det vil gøre at jeg er klar på at kaste units efter spillet.
Når man så borer lidt i statistikken, så kan jeg godt forstå at Brage skal være favoritter her - men jeg er uenig i at de kommer buldrende ud og kører Team TG FF over i 1.halvleg.
Det plejer de ihvertfald ikke.
Brage fører ganske vidst ligaen, med meget suveræne 11-2-0 for deres 13 kampe. Kigger vi på den seneste tid, så er begge de uafgjorte kampe dog kommet inden for de sidste 5 runder - blandt andet imod dagens modstander.
Kigger vi på 1.halvleg i de seneste 6 kampe, så har der faktisk stået uafgjort i 4 ud af 6 af Brages kampe.
Samtidig har Team TG FF, der ligger nummer 6, vist udemærket form på det sidste. De er ubesejrede i de sidste 4 kampe, og i 2 ud af de seneste 3 kampe har de holdt buret rent. 
Kigger vi på pausestillingerne, så har der også her stået uafgjort i 4 ud af de seneste 6 kampe.
Hjemmeholdet er naturligvis favorit her, men har altså ikke for vane at afgøre tingene i første halvleg. Odds 2,67 på uafgjort ved pausen med ovenstående stats er ihvertfald for meget - og jeg skyder 2 units efter det.

Tippet torsdag 13 juli 2017 - 08:36

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03