Eksperten:
W-betteren
Dato:
fredag 01 september 2017 - 23:00
Kamp:
Transfers - Neymars klub d. 1/9
Liga:
Transfers
Udfald:
Barcelona
Resultat:
Tabt
Units:
1
Odds:
3,50
Bookmaker:
http://bit.ly/2iHsoIF

nb! Spillet går på hvilken klub Neymar spiller for d.1/9 klokken 23:59.

Spil på transfers er ofte tømte for value, og det er stort set umuligt at være på forkant med rygterne. Alligevel forsøger jeg mig her med en enkelt unit - og spillet går på hvor brasilianske Neymar spiller i den kommende sæson.
De sidste par sæsoner har der været ekstremt mange rygter om hvor Neymar er på vej hen, og hver gang er han altså blevet i Barcelona. I denne sæson syntes rygterne dog mere vedvarende, og der virker til at være lidt uro på gangene i Barcelona.
Især rygterne om et skifte til pengestærke Paris SG er tiltagende og det påvirker nu også oddsene. Faktisk er oddste på at Neymar bliver i Barcelone på bare en dag gået fra 1,50 til 3,50 - og det kan jeg altså ikke lade ligge.
Neymar har lige nu 4 år tilbage af hans kontrakt i Barcelona og selvom alle spanske kontrakter har frikøbsklausuler - så er prisen på Neymar rigtigt rigtigt høj.
Samtidig har jeg svært ved at se hvem Barcelona skulle erstatte Neymar med, og hvorfor de skulle lade ham gå så relativt sent i et transfervindue.
Skifter Neymar, så finder jeg det mere sandsynligt at det bliver fra 1 januar - eller en tidligt indgået aftale om et skifte til næste sæson.
3.5 er ihvertfald højt - og selvom markedet garanteret ved mere end mig her, så spiller jeg en enkelt unit på at han stadig er i Barcelona d.1/9.

Tippet fredag 21 juli 2017 - 15:24

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03