Eksperten:
W-betteren
Dato:
tirsdag 25 juli 2017 - 20:00
Kamp:
Vardar Skopje - FC København
Liga:
Champions League Kval
Udfald:
FC København
Resultat:
Tabt
Units:
3
Odds:
1,75
Chancevurdering:
61%
Spilbar ned til:
1,64
Betvalue:
107%
Bookmaker:
http://bit.ly/1gBKEaI
Tv:
3+

Vi skal til Champions League kamp i 3.kvalifikationsrunde, hvor FC København skal på besøg hos Vardar Skopje fra Makedonien. Makedonerne overraskede de fleste ved at sende Malmö ud i sidste runde, efter 2 kampe hvor svenskerne ellers var klart bedst.

Den makedonske række er dog stadig klasser under den danske Superliga - og selvom FCK har set lidt svingende ud i opstarten - så er de i min bog stadig store favoritter over to opgør her.
Det er sæsonens hidtil vigtigste kampe, og netop i disse plejer Ståle at kunne sætte spillerne lidt ekstra op. Med de mange nye i FCK truppen - så ved de også at de skal videre her for at komme i den forjættede Champions League - noget som bør gøre indtryk på alle spillere.
FCK har tilmed fået lidt ekstra hjælp af Uefa, der har dumbet Vardar Skopjes hjemmebane. Kampen skal derfor spilles på en anden bane i Skopje, som har flere siddepladser og bedre sikkerhed.
FCK vil prøve at styre kampen med bolden, og jeg tror også på at de kan komme til en del chancer imod Vardar - ligesom Malmö gjorde.
Spørgsmålet er så om FCK er skarpere end svenskerne - og det tror jeg de er.
De fleste bookmakere er enige med mig, og har FCK som ganske klare favoritter. Markedet er åbnet i 1,55 - 1,65 på en udesejr, hvilket ikke er specielt attraktivt.
En enkelt bookmaker er dog gået helt anderledes ind i kampen, og giver os flotte odds 1,75 på en udesejr til FCK.
Jeg tror at FCK hiver en sejr med hjem her - og jeg spiller 3 units til odds 1,75.

Tippet fredag 21 juli 2017 - 15:49

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03