Eksperten:
W-betteren
Dato:
lørdag 12 august 2017 - 16:00
Kamp:
Everton - Stoke
Liga:
Premier League
Udfald:
Uafgjort (X)
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
4,00
Bookmaker:
http://bit.ly/1gBKEaI

Jeg er så småt begyndt at kigge frem i mod den kommende Premier League sæson, og med en fin del transfers afviklet allerede - så begynder der at danne sig et billede af de forskellige hold.

Et af de hold, som i mine øjne, har haft et af de værste transfervinduer (skrevet 27/7) er Everton. De har blandt andet mistet Deulofeu, som skal tilbage til Barcelona og så målmaskinen Romelu Lukaku, som har været så afgørende for dem.
Den anden vej er kommet angribere, men ikke rigtigt nogle med mål i. Indtil videre er de mange penge fra Lukaku handelen brugt på Rooney, Sandro Ramirez (Malaga) og Davy Klaasen fra Ajax. Spillere som jeg har rigtigt svært ved at se score mange mål i Premier League. 
Everton har i alt mistet 12 spillere og i de træningskampe de har spillet indtil videre, har de ikke set stærke ud. Det er således blevet til en smal 2-1 sejr over Gor Mahya fra Kenya, en 3-0 sejr og Twente og et 1-1 remis imod Genk.
Oveni disse resultater, så skal Everton ud og spille Europa League kval, og kommer altså til at have vigtige opgør omkring opstarten af Premier League. En ting som jeg mener tæller negativt for dem.
De starter deres Premier League sæson imod Stoke, som de er 2-1-2 imod i de sidste 5 kampe, hvor den sidste kampe endte 1-1.
Stoke har indtil videre mistet Arnautovic og Walters hvilket uden tvivl er skidt for deres offensiv. Til gengæld har de styrket deres defensiv med Zouma, Tymon og midtbanen med Darren Fletcher.
De endte i sidste sæson på en lidt skuffende 13.plads, men er i de to sæsoner før den faktisk endt over Everton.
Bookmakerne er åbnet med Everton som favoritter, og med hjemmebanen i mente - så er dette helt ok. Dog er jeg lidt overrasket over linien på uafgjort, hvor vi hos en enkelt bookmaker kan få odds 4,0!
Det er simpelthen for meget, og også pænt over markedet der ellers er åbnet i 3,60 til 3,80.
Vi er lidt tidligt ude her, men jeg tror ikke at odds 4,0 får lov at stå til kampstart.
Jeg spiller 2 units på uafgjort her.

Tippet torsdag 27 juli 2017 - 20:56

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03