Eksperten:
W-betteren
Dato:
fredag 28 juli 2017 - 19:00
Kamp:
SønderjyskE - Helsingør
Liga:
Superligaen
Udfald:
SønderjyskE
Resultat:
Tabt
Units:
2
Odds:
1,60
Bookmaker:
http://bit.ly/2kLyar7
Tv:
9'eren

Vi skal en tur til fredagskampen i Superligaen, hvor hjemmestærke SønderjyskE tager imod oprykkerne fra Helsingør. Oprykkerne er storfavoritter til at rykke ud igen, og deres start på sæsonen har været lige efter bogen. De er startet med 2 nederlag til Hobro og OB, og truppen og klubben virker på alle måder overmatchet i Superligaen.

Den stærke defensiv som var så vigtigt i afslutningen på 1.division sidste år, er ikke skarp nok til den bedste liga - og manglen på transfers kan undre lidt.
Holdet er deltidsprofesionelt, og det mener jeg simpelthen at Superligaen er blevet for god en liga til. Fredag skal de så på en lang køretur til Haderslev, hvor Sønderjyske venter.
Hjemmeholdet har været aktive på transfermarkedet, og ser stærke ud igen i år. Jeg forventer endnu en top6 placering til Sønderjyderne, som både har set stærke ud i træningskampene og i de første to ligakampe.
Her står de med 4 point efter 2 kampe, og jeg tror de har 7 point efter kampen her.
Jeg tror på en sikker hjemmesejr her, og jeg tror også at jeg kommer til at spille rigtigt mange væddemål imod Helsingør i denne sæson.
1,60 på hjemmeholdet er bestemt godkendt, og et spil værd.
Det sender jeg 2 units efter.

Tippet torsdag 27 juli 2017 - 21:42

Opdateret lørdag 16 december 2017 - 11:03